Ma 2020 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Gyurcsányné elkottyintotta magát

Gyurcsányné elkottyintotta magát

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Híradó véletlenül a DK stratégiáját leplezhette le.

Hallottunk már DK-környéki, prímszámkényszerben szenvedő politikusról, aki szerint a kígyók kígyóznak, így nem lepődünk meg (nagyon) semmin, ami a házuk táján történik.

Kivételek persze akadnak.

Ilyen a párt spitzenkandidatja, Klára asszony tegnapi nagy nyilvánosság előtt tett kijelentése, amely szerint az EP-választások jövő vasárnap lesznek. (Erről a hétfői Híradó ]]>számolt]]> be.) Csak három oka lehet Gyurcsányné kijelentésének.

– Vagy tudja, hogy mikor tartják a választásokat, tudja, hogy mit beszél, tehát a közvélemény egy részét szándékosan félre szerette volna vezetni (lehet, hogy ez valamiféle jogi kategória?),
– vagy tudja, hogy mikor lesznek a választások, de nem tudja mit beszél,
– vagy még azt sem tudja, hogy most hétvégén lesznek a választások.

Mi tagadás, egyik változat sem igazán kecsegtető a pártelnök második oldalbordája szemszögéből.

Csak nehogy az legyen a stratégia, mint már közel egy évtizede minden választás után, hogy az eredmények ismeretében majd ismét választási csalásról visongjanak, mondván, Gyurcsányné egy héttel későbbre hívta szavazóit választani.

Nagy Árpád -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (489) Nagyvilág (1451) Szépségápolás (15) Történelem (14) Belföld (5) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Politika (1571) Autómánia (61) Egészség (50) Jobbegyenes (1818) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Heti lámpás (243) Mondom a magamét (4722) Sport (729) Tereb (140) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (652) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>