Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Gyurcsányék meggyalázták a Nélküledet

Gyurcsányék meggyalázták a Nélküledet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Túl szép, hogy igaz legyen, nemde?

Nincs olyan magyar, aki nem ismerné az Ismerős Arcok Nélküled című dalát, a kortárs himnuszt, az összetartozás himnuszát. Most éppen ezt gyalázta meg Gyurcsány Ferenc pártja.

Megtették, és még büszkék is rá. A trükkök százaiból most egy igazán aljasra tellett, a szektapárt ezzel a felütéssel rakta ki az ominózus videót: „Megcsináltuk a Nélküled című dal új videóklipjét, miután kiderült, hogy a koronavírus gócpontjai a kórházak voltak.”

Tehát „lepusztult kórházakat” láthatunk a videóban, és persze Orbán Viktor miniszterelnököt meg Kásler Miklós minisztert, akiknek majd „felelniük kell”. A képkockák pergése közben szól a magyarság kortárs himnusza – de csak azért ez, mert a töketlen dékások még nem merték meggyalázni a Himnuszt, habár tudjuk jól, hogy profin járnak el a nemzeti ünnepek tönkretételében és meggyalázásában.

„S bár a lényeget még nem értheted” – szól a dal. És hát nem, ők sohasem értik és sohasem értették a lényeget. Gyurcsányék most azon akadtak ki, hogy a magyar kormány világviszonylatban a lehető legjobban kezelte a járványt, ma is Európa egyik járványtalan szigete vagyunk. Nyilván nekik az lett volna jó, hogy ha nem így történik, hogy ha csütörtököt mond a kormány, hogy ha belepusztultunk volna, mert nekik ez a politikai érdekük.

„Mit lehet ilyenkor tenni?” – gondolta Gyurcsány Ferenc, és elővette elnyűtt KISZ-egyenruhájából a magyar kártyát. Agyonhasznált kártyája ez már neki, de van rá igény, hát kijátssza. „Mi lenne, ha megint éket vernék magyar és magyar közé, ha meggyaláznánk egy olyan szimbolikus dalt, amely a magyar összetartozásról szól?” – vetette fel Fletó, mire csatlósai bőszen bólogatni kezdtek. A 15 millió magyar összetartozását jelképező új nemzeti imát kellett tehát profanizálni, levinni a prolik közé a porba, az örök gyurcsányista színvonalra.

A provokáció egyértelmű.

És ha már a Nélküled, elgondolkodtam, hogy milyen jó lenne a világ nélkülük, a Gyurcsány-félék nélkül. Nem lenne egy rossz ország, sőt elképzelni sem lehetne jobbat. Szóval Babits után szabadon: gyurcsánytalan országot álmodtam én, ahol minden gyurcsánytalan volt, minden gyurcsánytalan, de nem csak kívül: csontig, velőig gyurcsánytalan. Gyurcsánytalan ég, gyurcsánytalan tenger, gyurcsánytalan fák, gyurcsánytalan ház, gyurcsánytalan állat, gyurcsánytalan ember, gyurcsánytalan öröm, gyurcsánytalan gyász, gyurcsánytalan férfi, gyurcsánytalan nő, és gyurcsánytalan, gyurcsánytalan, gyurcsánytalan világ.

Túl szép, hogy igaz legyen, nemde?

Hát persze hogy az. Bizonyíték rá ez a videó és a politikai hullapárt, amely esztelen zombiként még mindig rothadásszagot terjeszt a magyar közéletben.

Pataki Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Autómánia (61) Kultúra (6) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Életmód (1) Irodalmi kávéház (535) Mondom a magamét (7429) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Heti lámpás (306) Jobbegyenes (2764) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Történelem (17) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Tereb (146) Gazdaság (699) Belföld (10) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>