Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
A Magyar Nemzet margójára

A Magyar Nemzet margójára

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megszűnt az egyik legikonikusabb konzervatív brand.

Bevallom, sajnálom, hogy a Magyar Nemzet nem jelenik meg többet. De igazából, már 2015. februárja óta sajnálom. 

Én ezen a napilapon nőttem fel, (és pár dolog mellett) a Magyar Nemzet miatt szerettem volna újságíró lenni.

Álmom volt, hogy egyszer ott dolgozhassak. Ezek után nem adja meg nekem az élet, hogy a magyar konzervatív újságírás eme bástyájánál dolgozhassak. De most már nem is sajnálom.

Eme személyes sorok után jöjjön a felhorgadás!

Olvastam az utolsó (?) lapszám címoldalán az alapító dédunokájának sorait, és felment az agyvizem.

Pethő Tibor ugyanis ahhoz hasonlítja a bezárást, mint amikor a nyilasok, vagy a kommunisták hallgatatták el a Magyar Nemzetet, szerinte megint a „politika” miatt nem jelenik meg többé az újság.Kedves Tibor! Hát nem! Nem a politika miatt nem jelenik meg többé a Magyar Nemzet, hanem egy hataloméhes ember miatt, aki a családod újságját, az egyik legnagyobb konzervatív márkanevet, három éve egy neofasiszta, azóta ballibsi irányba átállított párt szolgálatába állította.

Ezt a cikket, amiben temeted a Magyar Nemzetet 2015 februárjában kellett volna megírnod! Amikor elárultá(to)k a nemzeti oldalt bagóért, és a sárba tiportá(to)k a családod olyannyira szeretett „magyar nemzetét”.

És, bár így legyen lottó ötösöm, előre megmondtam, hogy ezért is Orbán Viktort fogjátok okolni, holott, azért, hogy többet nem jelenik meg a Magyar Nemzet, kenyér (most már nem) adó gazdátok, Simicska Lajos a bűnös, nem más.

Neked pedig, kedves Pethő Tibor van egy ajánlatom!

Létezik a Magyar Nemzet 2015. szeptember 1-e óta, csak most már az van ráírva, hogy Magyar Idők. Olvasd! És emlékezz dédapádra, mert rosszul gondolod, hogy a Magyar Nemzet „konzervatív és liberális” napilap, a Magyar Nemzet konzervatív és szabadelvű. Volt. (Sajnálom.)

Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Sport (729) Történelem (15) Tv fotel (65) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6154) Gazdaság (665) Autómánia (61) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (141) Heti lámpás (259) Életmód (1) Belföld (7) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2345) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1465)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>