Ma 2021 június 14. Vazul napja van. Holnap Jolán, Vid napja lesz.
Gyurcsány Ferenc már apokalipszist vizionál

Gyurcsány Ferenc már apokalipszist vizionál

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ebből nagy baj lesz.

– Ebből nagy baj lesz. A kormányfő szociális, gazdasági válságnak engedett ma utat. Az Isten legyen hozzánk kegyes! – reagált Orbán Viktor újabb munkahelyvédelmi bejelentéseire Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke a közösségi oldalán azt írta, hogy az újabb csomag „nem kezeli a munka nélkül maradt növekvő tömegek gondját, az elbocsátással fenyegetett százezrek reménytelenségét, a gyerekekkel otthon maradt szülők nyavalyáit, a kisvállalkozók félelmeit. A nyugdíjasok idén, amikor a leginkább kellene a segítség, egy fityinget sem kapnak.”

Jakab Péter a videóüzenetében azt hangoztatta: a miniszterelnöknek azzal kellett volna kezdenie mondandóját, hogy lemond a korlátlan idejű felhatalmazásról. A Jobbik elnöke szerint a kormányfő mindeddig a saját hatalmát stabilizálta a gazdaság helyett, ezért minden egyes munkahely elvesztéséért őt terheli a felelősség.

Az MSZP elnöke megköszönte az egészségügyi dolgozóknak járó ötszázezer forintos juttatást, szerinte ugyanakkor a szociális ágazatban, a kiskereskedelemben és a postai szolgáltatásban dolgozóknak is jár a védőfelszerelés és a megfelelő anyagi elismerés. – Több pénzt az embereknek, de semmit a haveroknak, semmit a rokonoknak – mondta Tóth Bertalan.

Keresztes László Lóránt is fontos lépésnek nevezte az egészségügyi dolgozóknak adott egyszeri juttatást, ugyanakkor ötvenszázalékos fizetésemelést szorgalmazott nekik. Az LMP elnöke a járvány elleni védekezés érdekében javasolta nemzeti szolidaritási adó bevezetését az 500 millió, illetve egymilliárd forintot meghaladó vagyonok esetében.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa szerint Orbán Viktor „diktátorosat játszik”, hogy elterelje a figyelmet arról, mennyire kevés és gyenge az általa meghirdetett mentőcsomag.

Halász János a Fidesz-frakció nevében üdvözölte az egészségügyi dolgozók bruttó 500 ezer forintos pluszjuttatását, hangsúlyozva, hogy köszönet illeti őket az áldozatos munkájukért. A kormánypárti politikus szintén üdvözölte az ingyenes közterületi parkolás országos bevezetését, megjegyezve, hogy erre hiába kérték Karácsony Gergely főpolgármestert, ő erről hallani sem akart, ehelyett ritkította a BKK járatait, veszélyeztetve a tömegközlekedést használókat.

Bákonyi Ádám-Kincses Krisztina - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2046) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Gasztronómia (539) Belföld (6) Nagyvilág (1456) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Gazdaság (657) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (255) Tereb (138) Kultúra (6) Sport (729) Mondom a magamét (5363) Autómánia (61) Egészség (50) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (504) Mozaik (83) Életmód (1) Tv fotel (65) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>