Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
Megalázták az Alapjogokért Központ elemzőjét

Megalázták az Alapjogokért Központ elemzőjét

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gyomorforgató aljasság!

Nyeregben érzi magát a baloldal az október 13-i választások után, ékes példája ennek Pikó András Józsefváros mindenhez is értő polgármestere, illetve a politikai pályára még a saját körein belül is alkalmatlannak tartott, azóta is a periférián tengődő Lattmann Tamás, akik minden férfiasságukat összeszedve beleálltak az Alapjogokért Központ elemzőjébe egy, az önkormányzati választás előtt készült esélylatolgatás miatt – olvasható a PestiSrácok ]]>cikkében.]]>

Az írás kapcsán az “urak” arra a következtetésre jutottak nagy egyetértésben, hogy az Alapjogokért Központnál “csinosak a lányok”, ebből pedig egyenesen következik az, hogy “az elemzésen kívül más funkciót is ellátnak”.

A nem is annyira burkolt, de legalább primitív célozgatást nyilvánvalóan a nők jogaiért és egyenlőségéért mindig fokozottan aggódó, haladó baloldaliság jegyében eresztették meg. Az is különös, hogy a fideszes érintettségű ügyekben egymás sarkát taposva tolongó, bocsánatkérést, lemondást, miegymást követelő nőjogi szervezetek milyen mély hallgatásba tudnak burkolózni, amikor egy jobboldali nőt tárgyiasítanak és aláznak meg.

„Érik meglepetések az embert a hivatalban. Tegnap délután érkezett egy hivatalos levél, amelyben az áll, hogy elutasították a józsefvárosi jegyző panaszát amiatt, hogy a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a kampánystábom elleni rágalomhadjáratban kreált ún. “adatrögzítési botrány” miatt. Ezt most akkor elengedjük… Mennyit jelent három hét! A jegyző azóta távozott, én meg polgármester lettem, és közben nemsokára megjelenik a Józsefváros újság is. Annyira bírnám, ha lenne benne egy politikai elemzés Párkányi Esztertől, a Fidelitas volt szóvivőjétől és az Alapjogokért Központ elemzőjétől, aki a kampány alatt tanúsított “tudományos alapossággal” elemezné a józsefvárosi választási eredményt. De ezt is el kell engednem, érzem… Nosztalgiázzunk Párkányi választások előtti utolsó elemzésével.”

]]>írta kedden Pikó András a Facebooko]]>n az Alapjogokért Központ munkatársának még a választások előtt készített esélylatolgató elemzésére utalva.

Az elemző egyébként a közvélemény-kutatók felméréseire támaszkodva készítette az elemzést, Pikó pedig már a választási eredmények ismeretében bölcselkedett, majd igyekezett kigúnyolni a nála jóval fiatalabb Párkányit.

Lattmann Tamás– akinek kutatási és szakterületei között szerepel a nemzetközi humanitárius jog, az emberi jogok védelme – a következőt írta Pikó András bejegyzése alá:

Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett “elemzők” osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?

A nőiességet porig alázó hozzászólást Pikó természetesen nem törölte, nem moderálta, nem határolódott el tőle – olvasható a PestiSrácok írásában.

Párkányi Esztert a PestiSrácok.hu-nak azt mondta, november 7-én lesz az alakulóülés Józsefvárosban, így azzal is tölthetné az idejét a polgármester, hogy arra készül, de inkább a hergelést választotta a Facebook-oldalán.

Az Alapjogokért Központ elemzője hozzátette: “azok, akik egyébként mindenhol szexizmust kiáltanak most tényként kezelik, hogy egy fiatal lány csak akkor érvényesülhet, ha az eszén kívül „egyéb funkciói” is vannak. Ez szánalmas, de sajnos lehet, hogy az ő világukban tényleg ez a realitás.”

Nálunk viszont nincsenek “kvótanők”, nem azért diplomázhattam le és nem azért lettem elemző, mert nő vagyok!

– emelte ki Párkányi Eszter a Pesti Srácok cikkében.

A teljes írást ]]>ITT]]> olvashatják el.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2341) Tereb (141) Életmód (1) Gazdaság (665) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Sport (729) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Heti lámpás (259) Belföld (7) Mozi világ (440) Vetítő (30) Mondom a magamét (6147) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>