Ma 2020 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Gyurcsány feladta: végképp elege lett a helyesírási kötöttségekből

Gyurcsány feladta: végképp elege lett a helyesírási kötöttségekből

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez azért elég durva!

Az elmúlt időszakban úgy halmozták a baloldali képviselők a helyesírási anomáliákat, mintha csak szándékosan csinálták volna (hogy is lehetne feledni Kunhalmi Ágnes, vagy Bangóné küzdelmeit a „j” és „ly” betűkkel?)

A helyesírás elleni harcban azonban talán a DK (Molnár Csaba „Úniója”), és személyesen maga Gyurcsány Ferenc járt az élen: ,Szoritok nektek!”, „Europi Egyesült Államok”, és több hasonló bakival.

A DK pártelnöke ismét előrukkolt egy blődséggel, ezúttal az őszödi beszédet szerette volna mentegetni és megmagyarázni legújabb videójában, ahol a következő felirattal örvendeztette meg a rá kíváncsi tartalomfogyasztókat: „részlet a kiszivárgot őszödi beszédből”.

Mivel a videó már órák óta kint van, és az írás pillanatában még mindig a hibás verzióval, így nyilvánvaló, Gyurcsányt a legkevésbé sem érdekli, hogy újra erőszakot követ el a magyar nyelv ellen.

Végül is minek fáradjon vele. Úgyis hír lesz belőle, s mint tudjuk, a negatív reklám is reklám. Márpedig Gyurcsány, mióta politikus, gyakorlatilag csak ezzel reklámozza magát.

Teveli Zoltán - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1571) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Történelem (14) Gazdaság (652) Egészség (50) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4713) Sport (729) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Tereb (140) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1451) Autómánia (61) Jobbegyenes (1816) Irodalmi kávéház (489) Heti lámpás (243) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>