Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Mától tilos Gyurcsánynézni Klára asszonyt!

Mától tilos Gyurcsánynézni Klára asszonyt!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Újabb tiltott szót vezetett be a balliberális agitprop osztály.

Újabb tiltott szót vezetett be a balliberális agitprop osztály, mától ugyanis az Index.hu szerint nem szabad legyurcsánynézni az egykori miniszterelnök politikai babérokra törő feleségét, Dobrev Klárát. Miközben nagy igyekezettel építik fel Dobrev Klára politikai karakterét a progresszív oldalon, egyes jobboldali portálok nem átallják emlékeztetni Magyarország választópolgárait a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára között fennálló “szoros kapcsolatra”. Márpedig nehéz lesz hitelesen képviselnie az európai magyarokat Klára asszonynak az EP-választásokon, miközben egy villán osztozik a GDP-re gyakorolt hatását tekintve a huszonöt legkártékonyabb vezető közül a tizennyolcadik helyet megszerző Gyurcsány Ferenccel, aki így megelőzi például Mao Ce-tungot. És persze adja magát a kérdés, orbánnézni vajon szabad?

Vasárnapra virradóra ismét leszólhattak az Index.hu propagandistáinak, hogy lenne itt egy fontos ügy, amelyet feltétlenül kommunikálni kellene (]]>legutóbb]]> egy összeszegfűzött levélpapír kapcsán dolgoztak  az MSZP alá). Az elvtársi sajtónak úgy látszik semmiképp nem szabad megengednie, hogy túlságos módon kötődjön Gyurcsány Ferenc neve az újabban már nyíltan is politikusi babérokra törő Dobrev Kláráéhoz, a DK EP-listavezetőjéhez. A kettejük közötti kapcsolat elhallgatása a választópolgárok előtt ugyanis jelentős arányban befolyásolhatja Dobrev Klára választási sikerességét, hiszen az ő neve nincs annyira elkoptatva, mint hites férjéé, nem is fényképezkedett olyan sokat Ferenc oldalán, mondhatni patyolat tisztán indul a megmérettetésen. És erre mi történik. A Magyar Nemzet ]]>szombati lapszámában]]> a “jobboldali bértollnokok” nem átallották Dobrev Klárát Gyurcsány Ferencnének titulálni. Micsoda lebukás. Az Index.hu rögtön elő is vette a morálkártyát, és számon kérte a Magyar Nemzeten, hogy ugyan emlegetnék -e Orbán Viktor feleségét , Lévai Anikót Orbánnéként, esetleg Orbán Viktornéként.

Csak remélni merjük, hogy ez csak egy egyszerű baki, és nem szándékos gyurcsányozás – mert ugye egy magára valamit is adó, független polgári napilaptól a szándékosság mégis csak durva lenne.

-írja jótollú indexes szerző

Orbánnézni lehet

Persze az nyilván más kérdés, hogy maga az Index.hu írhatja – e Lévai Anikót Orbánnénak, hiszen a miniszterelnök felesége sem vette fel férje nevét. És a válasz persze az, hogy: “mi az hogy, nagyon is“, elég csak az Index.hu keresőjébe beírni, és lesz is szép számmal találat (például mondjuk ]]>ez]]>, meg ]]>ez,]]> meg ]]>ez,]]> meg ]]>ez,]]> meg ]]>ez]]>) Mi is csak remélni tudnánk, hogy ezek csak egyszerű “bakik”, és nem szándékos orbánozások, “mert ugye egy magára valamit is adó, független portáltól a szándékosság mégis csak durva lenne”, csak hát ahhoz azért túl sokszor esett már ez meg. Viszont, mivel Lévai Anikónak nincsenek politikai ambíciói, vele kapcsolatban maximum annyit lehet ]]>összeszedni]]>, hogy Orbán Viktor azért találta ki az ellenzéket megbénító hétpontos akciótervet, hogy a feleségének ne kelljen SZJA-t fizetni.

Ellenben az is megtörtént, hogy maga az Index.hu Gyurcsénynézta le Klára asszonyt, ]]>ráadásul]]> ]]>legalább]]> ]]>háromszor,]]> ezek közül egyszer főcímben, szóval az említett újságíróknak azt javasoljuk, gyorsan kompenzálják a “bakikat” azzal, hogy mondjuk kitisztítják az ex-miniszterelnök úr cipőit, vagy elmosogatják a borospoharakat a vasárnapi ebéd után.

Csak egy Gyurcsányné van, ne szórakozzatok!

Hogy a propagandagépezet működése kiteljesedjen, természetesen Dobrev Klára is megírta felháborodott Facebook-posztját, megosztva az Index.hu vicces hőbörgését, ahol kifejti, hogy

Magyarországon egy Gyurcsány Ferencné van. Katus mama, Feri édesanyja Pápán. Ne szórakozzatok vele! Meg velem se! Van rendes nevem. Apámét viszem tovább. És büszke vagyok rá. A politikámmal vitatkozzatok, ha tudtok, primitív manipulátorok vagytok!

Susánszky Mátyás -]]> www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Gazdaság (704) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (7) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Életmód (1) Mondom a magamét (7536) Egészség (50) Tereb (146) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2786) Sport (729) Történelem (18) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>