Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Tarlós helyretette Karácsonyt

Tarlós helyretette Karácsonyt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Karigerinek csak a szája nagy!

Karácsony Gergely megjegyzésére, miszerint a felújítás fércmunka, a kivitelező még jogi értelemben is fontolóra veheti, reagál-e, ugyanis bárki, aki lemegy, láthatja, hogy 21. századiak az állomások – mondta a főpolgármester a ]]>Magyar Hírlapnak]]> adott interjújában. 

Az a Karácsonytól származó megjegyzés pedig, hogy a 3-as vonal így majd nem hosszabbítható meg Káposztásmegyerig, műszakilag értelmezhetetlen dőreség. Mi köze a felújításnak egy vonalhosszabbításhoz?"

– tette fel a kérdést Tarlós István, aki elmesélte, hogy Karácsony Gergely személyesen látogatta meg őt és kérte tőle, hogy ne legyen túl kemény a kampány.

Annyit mondtam neki, hogy övön alul nem fogok ütni, de ő döntött úgy, hogy bejön a ringbe. Ennek ellenére ő engem folyamatosan helytartónak nevez és provokál."

A főpolgármester szerint Karácsony ajnározásra számított, liberális értelmiségi világpolgári imázst akart építeni. Hozzátette: érdekes, hogy ennek ellenére nem tud helyesen írni, és a hírek szerint fiatal életkora dacára sincs nyelvvizsgája, nem is beszél angolul. 

E-jegyrendszer

Tarlós István elmondta, hogy valóban nem egy sikerprojektről van szó, ami tulajdonképpen szeplő a főváros teljesítményén.

Ez az én politikai felelősségem, függetlenül attól, hogy a BKK és a kivitelező önálló, kétoldalú szerződéséről van szó."
A projekttel kapcsolatban az a döntés született, hogy az e-jegyrendszer csatlakozik az országos hálózathoz, továbbá kompatibilis lesz a MÁV rendszerével is. A következő lépés az lesz, hogy a főváros bekapcsolódik a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platformja, azaz a NEJP fejlesztésébe is.
Budapest lett Európa legnépszerűbb úti célja 2019-ben.

A főpolgármester ezzel kapcsolatban annyit mondott: ez egy poénszerű sikerélmény is, mivel "Karácsony úr" pontosan két nappal az értesítés előtt kápráztatta el a városlakókat kijelentésével, miszerint mi tönkretettük Budapestet.

Jópofa volt. Külön pikantériája a dolognak, hogy az elismerés Brüsszelből érkezett." 

Zelenka Dóra - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Flag gondolja (34) Heti lámpás (281) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Mozaik (83) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Jobbegyenes (2722) Gazdaság (693) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7244) Tereb (146) Irodalmi kávéház (531) Kultúra (6) Sport (729) Egészség (50) Történelem (16) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>