Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Gy.F. lebukott, újra bebizonyította, hogy hisz Istenben

Gy.F. lebukott, újra bebizonyította, hogy hisz Istenben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Gyurcsány Ferenc, mindannyiunk kedvence, végre színt vallott. Számos gyermekkori „bérmálkozása” lám nem volt hiába!

Idézet tőle:

„Száznál valamivel több kémiai elem úgy rendeződött össze, hogy a majdnem semmi életre kelt: megmozdult, válaszolt, megsokszorozta önmagát. Hogy ki vagy mi volt a rendező, nem tudjuk. Az egyik hisz az anyagi világ felsőbb elrendezettségében, az isteni akaratban, a másik pedig ezzel szemben a véletlen teremtő valóságában.” Vegyük végig a tudományosnak ható mondatokat!

1. Száznál valamivel több kémiai elem úgy rendeződött össze, hogy a majdnem semmi életre kelt – véletlenül, ugye, tán csak nem a Teremtő volt, Feri?!

2. megmozdult, válaszolt, megsokszorozta önmagát – önmagától, Feri?

3. Hogy ki, vagy mi volt a rendező, nem tudjuk – de, tudjuk, mi keresztények, Feri. Úgy hívják: Isten

4. Az egyik hisz az anyagi világ felsőbb elrendezettségében, az isteni akaratban, a másik pedig ezzel szemben a véletlen teremtő valóságában – a mondatod (gondolatnak nem hívnám!) első részével egyetértek, maximálisan, a második részével is, mert a „véletlen teremtő valósága” maga a Teremtő, azaz az Isten.

Feri! Te végül is hívő vagy. Ennek örülök. Csak, kérlek, semmilyen szinten ne ágálj az Isten hívők ellen, hiszen a magad módján – láthattuk fentebb – Te is hiszel benne.

Csókol benneteket: Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (535) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2761) Tereb (146) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7422) Történelem (17) Gazdaság (698) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Sport (729) Mozaik (83) Politika (1582) Nagyvilág (1309) Heti lámpás (305) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Tv fotel (65) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>