Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
“Gyere ide Viktor, különben bunkó vagy! Nekünk is van fesztiválunk!”

“Gyere ide Viktor, különben bunkó vagy! Nekünk is van fesztiválunk!”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Valami tényleg igazán vicces fog történni.

Régi és sokszor leírt tételünk szerint a mi haladó ellenzékünk egyetlen szerepe a mi szórakoztatásunkról való gondoskodás. A Momentum Mozgalom feltűnésekor pedig éreztük, most valami tényleg igazán vicces fog történni. Mint annyiszor, most se tévedtünk.

Történt, hogy e nagysikerű mozgalom elnöke ]]>vitázni hívta Orbán Viktort]]>. Nem is csak úgy, simán valami tévéstúdióba, hanem egyenesen az általuk szervezett minifesztiválra, amiről még az egyébként óriási rajongójuk, a 444 is kénytelen volt egy könnyfakasztóan szomorkás beszámolót rittyenteni, mivel a tökéletesen érdektelen előadókat egy pár tucat gimnazistából és idősödő munkásőrökből álló elegy figyelte méla unalommal. A nagy áttörés ezek szerint még várat magára, hiába van állítólag Pesten már 9 százaléknyi szavazójuk.

Ezt a kihívást – attól eltekintve, hogy magát komolyan vevő ember nem tarthatja párbajképesnek a Szívtipró Gimi legmenőbb csávóját – ugye már csak azért sem lehetett elfogadni, mert korábban Bibi (szül: Benjámín Netanjáhú, izraeli miniszterelnök) társaságában bandáztak Pesten meg a V4-ekkel (szül: Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország), aztán némi vizes vébé, most meg az évenként ismétlődő háborús uszítás (szül: nagyszerű beszéd a miniszterelnök úrtól, ami miatt szívükhöz kapnak a liberálisok és mi ezen megint csak rendkívül jól szórakozunk). Ha jól számolok, pont Bibit kellett volna otthagynia és lemennie a vitázni Andriskával. Most valljuk be, azért államférfi nem tesz talán olyat, hogy figyelj, te zsidó, van sör a hűtőben, nekem most dolgom van, lezúzok a Bánkitóra fesztiválozni a fiúkkal. Ha hazamész, húzd be rendesen a kapuajtót, valaki megint rágót tett a zárba. Távirányító a kanapén.

Értem én, hogy lassan azért ők is ráébrednek saját korlátaikra. Észlelik, megfigyelik, higgadtan (szül: Index-módra) elemzik azt a jelenséget, mely szerint pár tucat szerencsétlenen túl nem igazán akarnak velük tömegek együtt párologni egy koszos kis sátorban meg horgászbotot faragni délután, miközben Orosz Anna ledídzsézi a kokódzsambót nekik, és hát kellene egy sztárvendég. Persze nem sztárgázsival, hanem a gyere el, vagy bunkó vagy alapon. Mily meglepő, nem ment el. Pedig megint olyan mesterien volt ez kitalálva.

Nyilván a miniszterelnök úr sok elfoglaltsága miatt nem tudott rendesen válaszolni neki, így mint hű propagandistája, megteszem helyette:

  • a, Majd találkozunk, ha pizzát akarok rendelni, kihozod és csevegünk (üdv: O.V.)
  • b, Legközelebb fidelitászos alapszervezetet alapíts, akkor megyek (üdv: O.V.)

Azért a tisztesség kedvéért csak odaírom így a fogalmazás végére: mindannyian meglepődtünk azon, hogy sikerült megszervezni egy fesztivált. Az eddigi baloldali haladármozgalmaknak többé-kevésbé egy büfé üzemeltetése is meghaladta a képességeiket, ők meg egyenesen többnapos fesztivállal indítottak. Oké, biztos segített apu és anyu, de akkor is. Kalapot le!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Heti lámpás (322) Történelem (18) Tereb (146) Jobbegyenes (2824) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Gazdaság (713) Politika (1582) Sport (729) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7712) Flag gondolja (36) Egészség (50) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>