Ma 2023 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Guy Verhofstadt ismét Magyarországot bírálta

Guy Verhofstadt ismét Magyarországot bírálta

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A Fogtündér újra lecsapott...

„Az antidemokratikus kormányoknak nincs helye az európai asztal körül”

Ezúttal Szijjártó moszkvai útja miatt.

Nem kellett sokat várni arra, hogy Brüsszel reagáljon arra a hírre, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tárgyalóasztalhoz ült Moszkvában Szergej Lavrov orosz kollégájával. A magyar tárcavezető azzal a céllal utazott az orosz fővárosba, hogy ]]>energiaügyekben egyeztessen]]>.

Guy Verhofstadt, belga EP-képviselő a Twitteren fejtette ki erről a fejleményről a véleményét. 

„Magyarország már akkor is aktívan aláásta az EU egységét… és most aktívan segíti Oroszországot!” – írta a Twitteren a baloldali képviselő. 

Majd azzal folytatta, hogy „

az antidemokratikus kormányoknak nincs helye az európai asztal körül… Fel kell tehát tennünk a kérdést, hogy Magyarország Orbán vezetésével továbbra is tagja lehet-e az Uniónak?”

–latolgatta bejegyzésében Verhofstadt.

Nem először bírálta a héten a belga politikus Magyarországot

Ahogy arról a Mandiner is ]]>beszámolt]]>, a héten nem először bírálta Magyarországot és annak képviselőjét a belga politikus. Korábban arról írt ugyancsak a Twitter-oldalán, hogy Orbán következő terve, hogy lerombolja a demokráciát az Európai Unióban.

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Flag gondolja (34) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (693) Autómánia (61) Tereb (146) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (279) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Nézőpont (1) Politika (1581) Belföld (10) Mozi világ (440) Történelem (16) Mondom a magamét (7235) Kultúra (6) Egészség (50) Vetítő (30) Jobbegyenes (2718) Irodalmi kávéház (531) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>