Ma 2022 január 23. Zelma, Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.
 Gergő naplója

Gergő naplója

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Izgulok, mi lesz...

I write this Napló. Széchenyi állítólag németül írta, én írhatnám angolul, mert a képességem megvolna hozzá, csak később nem érteném, mit írtam, és mivel a naplómat más nem olvassa, csak én, ezért olyan nyelven írom, amelyen értek.

Annak idején Medgyessynek is ő, akit nem nevezek meg (ynáscruyg) javasolta a naplóírást. Meg is nyerte a választást, igaz, később visszalépett, amikor szóltak neki. Ennek egyszer meg kell történnie.

Én már nagyon pörgök rá, hogy visszaléphessek, mert rém kellemetlenül érzem magam ebben a szituban. De a napot és az órát nem tudja senki, csak ő (ynáscruyg). Hát várok.

Közben magamra haragítottam egymilliárd-négyszázmillió embert. Mínusz a dalai láma. Róla nevezett el a Krisztina egy budapesti utcát. Mondtam, akkor rólam is. Erre ő, akit nem nevezek meg (ynáscruyg), azt mondta, Magyarországon nem lehet élő emberről utcát elnevezni, de ha ragaszkodom hozzá, ő intézkedik, hogy rólam mégis lehessen. Most nem tudom, hogy értette.

Időnként ki kell állnom a sajtó elé. Ezt rühellem, mert mindenféléket kérdeznek. Mit gondolok erről-arról. Odafordulok ilyenkor őhozzá, akinek a nevét nem írom le (ynáscruyg). „Mit gondolok?”, kérdem tőle. „Te tudod, Gergő, te vagy a főpolmárgester, sőt adjuntkus meg majdnem dotkor. Csak gondolsz valamit erről a k.rva országról!” Közben meg nem. Tényleg nem gondolok semmit. Egyszerre egy dologra tudok kontrencálni.

A jogsim is azon ment el, hogy a kormányra, az indexre, a gázra, a fékre meg az ellensúlyokra kellett figyelni. Akkor adtam fel végleg, amikor kiderült, hogy a jobbról jövőket előre kell engednem. Erre nem voltam hajlandó. Össze is ütköztem egy bikiclissel, azóta lelkifurdalásom van.

Szóval, kedves naplóm, már vágom a centit, itt hagyhatom végre a városházát – ha visszajönnék, még elásnának –, jön a kampány, aztán a szokásos továbblépés. Izgulok, mi lesz neki (ynáscruyg) a következő ötlete, hol próbálhatom ki magam. Lehetnék pápa. Ő (ynáscruyg) is onnan származik.

Ungváry Zsolt - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Tereb (139) Jobbegyenes (2202) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Vetítő (30) Politika (1579) Mondom a magamét (5834) Gazdaság (663) Életmód (1) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (509) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (256) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Egészség (50) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>