Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
3415329f60d7a79d5008ccf7db481565.jpg

Gajdics Ottó: Betegre támadó vadállatok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bár sokan még mindig megpróbálják elhazudni a két esetben is lelepleződött konkrét összefüggést az ellenőrizetlen népvándorlás és a terrorveszély megnövekedése között, {...}

{...} azért a párizsi borzalom után a legtöbb európai országban felerősödtek azok a hangok, amelyek szerint át kell gondolni a határok védelmének kérdését.

Manuel Walls francia miniszterelnök egyenesen azt mondta, Európának ki kell tennie a „Megtelt” táblát, a határok ellenőrzésén múlik az unió jövője, amelynek vezetőit felszólította, hogy korlátozzák a migrációt. Áttörést jelent ez az önsorsrontó európai politikában még akkor is, ha Angela Merkel és vicces szekundánsa, Jean-Claude Juncker még mindig a kvótarendszert erőlteti, mint a kis indián, aki fel bírta emelni a nagy követ, de nem tudja eldobni. Mindenesetre a kontinens országai rettegnek, mindenütt megemelték a terrorkészültséget, Brüsszel pedig a döbbent bénultság szimbólumává vált. Kérdés, hogy tud-e akkorát fordulni a politikusok gondolkodásmódja, hogy le tudják vetkőzni eddigi tehetetlenségüket, lomhaságukat.

Ha azt vizsgáljuk, hogyan következhetett be mindaz, ami Párizsban sokkolta a békéhez túlságosan hozzászokott európaiakat, nem sok esélyt adunk ennek. Azt gondoltuk, hogy a társadalom immunrendszerének számító információs és elhárítószervezetek legalább működnek, és megvédik a normális életre vágyó közösségeket. Természetesen azzal is tisztában voltunk, hogy a védekezés soha nem lehet száz százalékig biztos, hiszen a támadók mindig egy lépéssel előrébb járnak. De ami november 13-án történt, az komolyan elgondolkodtató, mi több, kétségbeejtő.

Ugyanis az amerikai hírszerzés előtt nagyrészt ismertek voltak a merényletek elkövetői, mindannyian szerepeltek az Egyesült Államok repüléstilalmi listáján. Azokat a személyeket, akiknek a neve felkerül erre a listára, nem engedik felszállni olyan légi járműre, amely az Egyesült Államok területét vagy légterét érinti. Mondhatná valaki cinikusan, hogy akkor majd hajóra szállnak, de inkább az a valószínű, hogy ezek a kiválasztottak élve soha nem jutnának be Amerikába. Ehhez képest egyik-másik úgy járkált a szíriai kiképzőbázisok és Párizs között, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Merthogy az is. Tisztességes, normális, jó szándékú emberek esetében. De ha meg is köveznek a liberális jogvédők, akkor is azt gondolom, potenciális tömeggyilkosok ebbéli jogait illő lenne sokkal határozottabban korlátozni. Mint a máskor oly hangosan követésre ajánlott Egyesült Államokban. Ennek pedig előfeltétele az Európai Unió külső határainak szigorú őrizete. Ám aki ilyet állít az immunhiányos, súlyosan beteg kontinensen, az valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nagyobb bűnt követ el néhány hibbant politikus szemében, mint maguk a merénylők.

Fölmerül persze az a kérdés is, miért nem figyelmeztetett az amerikai hírszerzés? Miért nem osztják meg egymás között az ilyen információkat legalább a NATO-tagállamok titkosszolgálatai? Ha megfigyelték volna őket, legalább fegyvert, robbanószert nem tudtak volna oly könnyedén szerezni. Talán le is lehetett volna csukni őket, bár elfogni még mindig nem sikerült az összeset.
Nem gyártok összeesküvés-elméleteket, amelyek szerint amerikai érdek áll a migránsözön megindulása mögött, nem emlegetem fel Soros György hálózatának szerepét az invázióban, nem nagyítom föl az Egyesült Államok hadseregének felelősségét azon háborús konfliktusokban, amelyek élhetetlenné tették a vándorlók szülőföldjét. Akkor is bántóan hiányzik a válasz.
Lám, amíg ezt írtam, Magyarországot is megfenyegette az Iszlám Állam.

Nagyon remélem, hogy az arra illetékesek már tudják, miről és kinek szólt a videóba kódolt titkos üzenet.

Gajdics Ottó - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (514) Jobbegyenes (2431) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Heti lámpás (260) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Történelem (15) Mondom a magamét (6348) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Gazdaság (667) Életmód (1) Kultúra (6) Egészség (50) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>