Ma 2023 március 20. Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.
50dc2634f21886c4e2dbe6cbfb650762.jpg

Freddie Mercury forog a sírjában

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Freddie, Elton, Jimmy, Neil és megannyi művésztársaik, minden extravaganciájuk ellenére, ezerszer többet tettek a homoszexualitás elfogadásáért, mint ez a szerencsétlen osztrák.”

Elton John is homoszexuális. Freddie Mercury is az volt. Nem beszélve Jimmy Somerville-ről a Bronski Beatből, a Pet Shop Boys Neil Tennantjéről vagy George Michaelről. Mégis, egy világ választja el őket az Eurovíziós Dalfesztiválon győztes szakállas nőnek maszkírozott lénytől.

Ők ugyanis önmagukban is valakik. A fél világ – köztük a melegektől egyébként idegenkedők is – istenáldotta tehetségük, kivételes zenéjük miatt rajong értük, és nem mondjuk azért, mert nyaktól felfelé nem epilálnak.

Mert ugyan Conchita Wurst ]]>tucatdala]]> bejutott volna-e akár csak az első tízbe, ha nem egy önmagából kivetkőzött hímnős énekli? Naná, hogy nem. Diadalát az osztrák versenyző ezért a legkevésbé a tehetségének, de még csak nem is a most Európa-szerte ünnepelt toleranciának köszönheti. Sokkal inkább annak a produceri döntésnek, mely egy szexuális zavarból színpadi showelemet farag, meg persze azon szavazók százezreinek, akik – gondolom, inkább brahiból, semmint valódi műélvezetből – vevők erre a gusztustalanságra.

Freddie, Elton, Jimmy, Neil és megannyi művésztársaik, minden extravaganciájuk ellenére, ezerszer többet tettek a homoszexualitás elfogadásáért, mint ez a szerencsétlen osztrák. Ha a politikai korrektségbe immár teljesen belehülyült európai véleményformálók ezt belátnák, akkor őnagyságát nem hívnák be komoly tévéműsorokba művészi ars poeticájáról faggatni, és – ]]>Heinz Fischer osztrák államelnökhöz hasonlóan]]> – nem törnék össze kezüket-lábukat, hogy fényképezkedjenek vele. Hanem mélységesen szégyellnék magukat, és meghagynák ott, ahova való: egy kétes hírű melegbárban.

Szőnyi Szilárd - hetivalasz.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (261) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Politika (1581) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (517) Jobbegyenes (2569) Tereb (142) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6690) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Vetítő (30) Kultúra (6) Történelem (15) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Gazdaság (675) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Sport (729) Nagyvilág (1305) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>