Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Fodor Gáborék Orbán Viktort gyalázzák

Fodor Gáborék Orbán Viktort gyalázzák

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Undorító!

A liberálisok számára augusztus 20. is a sárdobálás ünnepe. A kereszténységet és a magyar múltat mai közleményükben eszközként használják az újabb gyalázkodáshoz. Változtatás nélkül közöljük Fodor Gáborék gondolatait:

Az Orbán-kormány lerombolja István király 1000 éves álmát

A Fidesz szembefordult államalapító nagy királyunk, Szent István örökségével. Az Orbán-kormány szembefordult az európai Magyarországgal. Orbán Viktor és pártja az elmúlt években nyíltan tagadta meg az európai értékeket és nyugat-európai szövetségeseinket. Ahelyett, hogy az erősebb Európáért és az európai értékeken alapuló Magyarország megerősítéséért dolgozott volna, keleti diktátorokkal lépett szövetségre és hadat üzent a magyar demokráciának.

Az elmúlt kilenc évben Magyarország folyamatosan és látványosan leszakadt még régiós versenytársaihoz képest is. Az európai uniós támogatásokat az ország felzárkóztatása helyett a pártvagyon gyarapítására fordította a Fidesz-kormány. Magyarország Orbán Viktor korrupt és szabadságellenes politikája miatt gyengébbé és kiszolgáltatottabbá vált. A Fidesz félelmen és gyűlöletkeltésen alapuló kormányzása hazánk elszigetelődéséhez vezetett a kontinensen.

Ahhoz, hogy visszatérjünk az államalapító királyunk által kijelölt ösvényre, teljes fordulatra van szükség. Olyan kormányzásra, amely a demokráciára és az alapvető emberi jogokra épül.

]]>https://pestisracok.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Kultúra (6) Tv fotel (65) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Belföld (8) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (514) Életmód (1) Jobbegyenes (2431) Történelem (15) Gazdaság (667) Nagyvilág (1464) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6347) Egészség (50) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Tereb (142) Mozi világ (440) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>