Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Fiatalkorú elleni nemi erőszak? Az ítélet: 2 év

Fiatalkorú elleni nemi erőszak? Az ítélet: 2 év

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Csehország fővárosa, Prága mintegy hatórányira van Budapesttől autópályán. Beül az ember az autóba, és még ma ott van. Nincs határ, nincs megállás, csak ha a szükség úgy kívánja. És Csehországnak északról sincs határa, és ahogy nyugatról, úgy délről sem. Így menekülhetett a líbiai illetőségű Abdallah Ibrahim Diallo is Lukavec település közelébe, ahol ]]>megerőszakolt egy cseh kislányt]]>. Menekült, de nem Líbiából, hanem Németországból, mert az ott elkövetett bűncselekményei miatt a rendőrség már kereste.

Vagyis a kétszeresen „menekült” Abdallah Ibrahim megerőszakolt egy kiskorút. Hogy közben mobilját is elvette, az már számára talán olyan lehet, mint egy jó napot! El is fogták, annak rendje és módja szerint, tárgyalták is az ügyet, majd ]]>a közvélemény teljes megdöbbenésére]]> meghozták az ítéletet: 2 év, de… De előtte kezelik, mert pszichikai betegség jeleit vélték felfedezni nála. (Ezért is csak kettő a kettő.) A család, a rokonok, az ismerősök – mármint a megerőszakolt lányéi – meg csak állnak elképedve, csodálkoznak, hogyan lehetséges ez.

A bántalmazott kislány most, az ítélet kihirdetésének idején 16 éves. Mint az én lányom.

Mint az öné vagy mások unokája, testvére, rokona, barátja, barátnője, ismerőse, annak leánya. Egy fiatal fehér lány, akinek az élete végéig hurcolt traumája a bíróság szerint két évvel egyenlő!

Abdallah Ibrahim meg eltölt majd némi időt kezelésen, amit, ha szerencséje van, beleszámítanak a börtönévekbe. Ezután meg rápihen a következő bűncselekményre egy kényelmes cseh zárkában.

És tudják, igaza lesz, ha ismét bűncselekményt követ el, hisz pszichéjével nincs minden rendben, és igaza lesz a többi Abdallahnak, Ibrahimnak meg Mohammadnak is, akik majd előbb-utóbb követik példáját, meglátogatják Csehországot, ha Németországban vagy másutt a nemes Nyugaton már forró lesz a talaj a lábuk alatt. De talán máskor is, hisz ilyen elrettentő ítélettel a hülyének is megéri kockáztatni.

És tudják, Magyarország csak néhány órányira van Csehországtól.
A határok átjárhatók, nem kell ide kvóta!

Ui.: A rabolt mobiltelefont Abdallah nem tarthatta meg.

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Egészség (50) Jobbegyenes (2384) Autómánia (61) Mozaik (83) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Tereb (141) Titkok és talányok (12) Gazdaság (667) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6243) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1464) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>