Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Fekete-Győr ügynök, pihenj!

Fekete-Győr ügynök, pihenj!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nos, ezt várhatjuk ma egy 32 éves momentumos politikustól.

Fekete-Győr András volt pártelnök nem éppen hosszú, és még kevésbé fényes politikai karrierje véget érni látszik. Bár a nemzeti és nemzetpárti politikát nem tudta tönkretenni, a közbeszéd színvonalát sikerült tovább zülleszteni, illetve néhány fiatallal elhitetni, hogy a fekete-győri böszmeségeknek van akár csak minimális valóságtartamuk is. Alább a néhai pártelnök legnagyobb teljesítményeit, illetve azon cselekedeteit próbáljuk csokorba szedni (nem lesz könnyű), amelyek elvezettek a bizalmi szavazáshoz, ahol az ügynökpárt küldöttei elmondták: nem kérnek többet a borostás Szamuely-reinkarnációból.

Fekete-Győr és a Momentum Mozgalom, igazi hazaárulókként, azzal robbantak be a közéletbe, hogy megfúrták Magyarország lehetőségét, hogy megrendezzük a 2024-es Olimpiát. Már csak Párizs és Budapest voltak „versenyben”, így egyértelmű volt: ha az egyik kiesik, a másik nyert. Az internacionalista fiataloknak, természetesen, sokkal fontosabb volt Macron elnök támogatása és barátsága, mint a saját hazájuk és a honfitársaik, akiktől megvonták ezt a lehetőséget és élményt. A saját bűvkörükben tetszelgő, az önimádat csúcsra járató és kizárólag demagóg szólamokkal operáló pártnak ez volt az első és utolsó nagy „sikere”. Persze, a hazaárulás, mint a Momentum háza táján bejáratott módszer, a későbbiekben sem szorult háttérbe: 2019 novemberében, a román elnökválasztáson a pártelnök a román liberális Dan Barnát támogatta a magyar Kelemen Hunorral szemben; 2020 decemberében, a román helyhatósági választások alkalmával, szintén a román USR PLUS pártnak kampányolt a magyarok ellen; Donáth Anna pedig 2019-ben tolta egy szlovák párt szekerét a Magyar Közösség Pártja helyett.

Fekete-Győr András esetében azonban nem csak a nemzetellenes cselekedetek, hanem a mérhetetlen szellemi teljesítmény is szúrhatta az emberek szemét. 2017 októberében a(z akkor még) pártelnök minden fizikust megcáfolt, amikor a Magyar Nemzet által feltett kérdésre azt válaszolta, hogy egy ház tetején lévő napelem-kollekció nem más, mint egy kisméretű atomerőmű. Miután az újságíró vissza kérdezett, az ifjú politikus bátran jelentette ki: „Egy napelemparkot vagy egy napelem-kollekciót azt igen, szokták annak hívni.”

Idén márciusban az ATV-ben ígért kőkemény ÁVH-s terrort, és elmondta: „Mi, momentumosok senkivel nem egyezünk ki.” és – vélhetően ennek megfelelően – többek között a legfőbb ügyészt is el fogják lehetetleníteni. Fekete-Győr megváltoztatná a bíróságok jogköreit, és előzetes intézkedés keretében tiltaná meg a „NER-lovagoknak”, hogy külföldre menjenek. Utóbbival két probléma van: 1) előzetes intézkedés nincs, csak ideiglenes intézkedés; 2) azt polgári és közigazgatási ügyekben alkalmazzák, és nem személyi szabadság korlátozására. Ennyit igazán illene tudnia egy jogász végzettségű politikusnak...

Egy hónappal később a jobboldali elhajlással korántsem vádolható Gulyás Márton Partizán című műsorában sikerült teljesen lejáratnia magát, amikor a feltett kérdésekre az általános válasz a „nem tudom” és az „ezt még meg kell kérdeznem” voltak.

Egy hónapja pedig az erősen liberális Osváth Zsoltnak (VV Zsolti) mesélt arról, hogy a szellemi képességei nem érik el azt a szintet, hogy ne tegye be a zuhany alá az elektromos rollert, ami így, nyilván, tönkrement.

Nos, ezt várhatjuk ma egy 32 éves momentumos politikustól. Vagy talán kevesebbet, hiszen, vélelmezhetjük, hogy nem a leggyengébb tagot választották a párt élére. Fekete-Győr rendszerint felszólalt az egymás iránti tolerancia és szeretett, valamint a sajtószabadság mellett, a tettei azonban mást mutattak. A fideszeseket konstans fenyegette, a rendőrökre füstgránátot dobott (szerinte ejtett), 2017 májusában betört az Origo szerkesztőségébe, mert neki nem tetsző cikk jelent meg róla, majd 2021 márciusában egy videóban elmondta, hogy a jobboldali újságírókat eltiltaná a foglalkozásuktól. Senkinek ne legyenek tehát kétségei, ilyen a liberális ember- és hazaszeretet.

Szűcs Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Tv fotel (65) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Politika (1582) Jobbegyenes (2824) Heti lámpás (322) Vetítő (30) Mondom a magamét (7710) Mozi világ (440) Történelem (18) Mozaik (83) Kultúra (9) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Gazdaság (713) Szépségápolás (15) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>