Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Fegyőr Bandi beleszaladt

Fegyőr Bandi beleszaladt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Még saját szimpatizánsai is elküldték a fenébe a Momentum elnökét.

 

Fekete-Győr András a közösségi oldalán kelt ki a kormány azon törekvése ellen, hogy az Uniós vakcinaszállítás akadozása, elégtelen mennyisége miatt az oroszoktól szerez be koronavírus elleni vakcinát. Bejegyzését ezzel kezdte:

„NE VEGYEN OROSZ VAKCINÁT A KORMÁNY UNIÓS ENGEDÉLY NÉLKÜL, MERT PÉNZKIDOBÁS!”

Arra nem biztos, hogy számított, amit ezek után a kommentelőktől kapott, akik (nem akarok durvább kifejezést használni) egész egyszerűen lehurrogták.
 
Lássunk pár példát a teljesség igénye nélkül:
„Nekünk nagyon jó lesz az orosz vakcina! Csak minél előbb érjen ide. Az ilyen Fegyőr hősök ne terjesszék a rémhíreiket, főleg úgy ne, hogy már Merkel asszonyság is sorban áll érte!”

„Finnyázni az orosz vakcinát, csak azért, mert orosz, merőostobaság. Egyébként Bandi, a gyerekkorodban kapott oltások nagy eséllyel orosz gyártmányúak voltak. Csak hogy tudd.”

„Nagyon hülye és magyar ellenes ön! Egyszer számon fogják öntől kérni megbízói által elkövetett, magyar nép ellen elkövetett tetteit!”

„Jól van! Egyébként meséljen kedves András. Mit tett ma értünk? Mit tett az elmúlt 4 évben? Nem szeretném, hogy a mi pénzünkből milliókat keresne azzal, hogy írogat a facebookra.”

„Már bocsánat, de ezzel nem értek egyet! Ha a magyar OGYI engedélyezte, nem kellene kétségbe vonni a hozzáértésüket.Emberek halnak meg naponta, és az Uniós vakcina éppen csak csordogál! Szerintem sokan vagyunk olyanok, akik annak idején például orosz – pardon – szovjet oltásokat kaptunk és kutya bajunk sem lett. Ezt nem kellene túl politizálni!”

„Kedves Momentum, mint szimpatizánsotok, szeretném kérni, hogy álljatok le az oltásokkal kapcsolatos hisztériakeltéssel, ez nem segít senkinek.”

„Gonoszkodók, csak azért, mert orosz, nem biztos, hogy rossz is. Én beoltatom magam. Inkább haljak meg? Te várhatsz fél évet, én nem várok a Brüsszeli vakcinára.”

Úgy látszik, a magyaroknak momentán fontosabb az életük, mint az Orbán kormány ekézése.

Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6251) Irodalmi kávéház (513) Életmód (1) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Nagyvilág (1464) Tereb (142) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2388) Tv fotel (65) Történelem (15) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Sport (729) Mozi világ (440) Gazdaság (667) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>