Ma 2021 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
FBI akták: Szörnyű titok derült ki Martin Luther Kingről

FBI akták: Szörnyű titok derült ki Martin Luther Kingről

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hát, Te is, fiam Martin Luther King? Avagy minden idol ledől egyszer?

Vannak érinthetetlenek?

Bizony, sic transit gloria mundi – mondja a művelt latin.

Így hull a porba a legendás prédikátor dicsőséges glóriája is. A napokban robbant a hír, hogy Martin Luther King felesége mellett nem csak egy, hanem három szeretőt is tartott, mint a jó tengerész, akinek minden kikötőben van babája, csak rá különböző amerikai városokban vártak a lányok.

Másokkal is megesett, mi ebben az érdekes a mai világban – kérdezhetnénk, de eszünkbe jut egy másik régi mondás a papról, aki bort iszik és vizet prédikál.

A feketék jogaiért harcoló lelkipásztor ügyes-bajos szexuális ügyeiről életrajzírója rántotta le a leplet FBI iratokra hivatkozva, hiszen King megfigyelés alatt állt a Kennedy testvérek (elnök és főügyész) megbízásából, mert felmerült a gyanú, hogy szorosan kötődik az illegális kommunista párthoz.

Mellesleg, ténylegesen marxista nézeteket valott. David J. Garrow Pulitzer-díjas író, történész rálelt pár elvileg titkosított dokumentumra, amelyekből nem csak az derült ki, hogy Martin Luther King finoman szólva is kicsapongó életet élt, hanem az is, hogy olyan szexorgiákon is részt vett (szervezett?), ahol nem volt ritka a nemi erőszak sem. Például: King és pár baptista lelkész barátja 1964 januárjában egy washingtoni hotelben töltött három éjszakát.

Ennek során meghívott nőkkel együtt rendeztek orgiát.

Amikor az egyik nő ellenkezett, az egyik lelkész megerőszakolta. Az FBI dokumentumai szerint eközben King „odanézett, nevetett egyet és tanácsokat osztogatott”.

Az FBI adatai szerint a prédikátor tolerálta a nőkkel szembeni erőszakot, sőt maga is aktív részese volt ilyesminek, főleg ha ivott. Bár a tanulmány szerzője nagyon is baloldalinak tartja magát, házalt is vele baloldali újságoknál, azok nem közölték. Írását csak egy jobboldali lapban tudta megjelentetni.

Ugye, milyen érdekes?!

Úgy látszik vannak érinthetetlenek, akiknek bármilyen disznóság elnézhető a magasztos(nak tűnő) gondolatok mellett, akiknél külön lehet (sőt, kell) választani a magánéletet és a közszereplést.

Csókol benneteket: Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Egészség (50) Mondom a magamét (5297) Mozi világ (440) Heti lámpás (255) Mozaik (83) Nagyvilág (1455) Politika (1578) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Történelem (14) Gazdaság (657) Tereb (138) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (504) Jobbegyenes (2028)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>