Ma 2021 július 31. Oszkár napja van. Holnap Boglárka napja lesz.
8b83cc9cb6a23663acd433959201137c.jpg

Farkasházy szomorkodhat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kijutott a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os EB-re. Nehéz lehet most Farkasházy Tivadarnak lenni, aki mindig Orbán Viktor ellen szurkol.

Nem pukkan a pezsgő, a sör is langyos, a zászló bevágva a sarokba. Hogy lesz ebből élcelődő Hócipő-címlap, gunyoros beszélgetés Kálmán Olgával? Egyáltalán kit hív meg az ATV ma este, hogy a magyar futball válságáról beszéljen? Nincs az a norvég kapufákon szomorkodó Muszbek Mihály, aki most a kert végében épülő Pancho Arénák élsportra gyakorolt káros hatásáról beszélne. Persze biztos lesz egy-két bagatellizálásra szakosodott huhogó, aki leírja, hogy „a szerencsén múlt”, vagy, hogy bunda volt az egész.

Nem könnyű azoknak a hülyéknek sem, akik azt sugallták, hogy Kleinheisler csapatba állítása csak benyalás a magyar kormányfőnek. „Egyáltalán nem játszik a klubjában, mégis behívták a válogatottba Orbán Viktor kedvenc játékosát” – írta nemrég a 444.hu, tőlük a későbbiekben várhatunk még ennél nagyobb baromságot is. Ne csodálkozzunk, ha a ballib sajtó minden politikán kívüli döntésben is Orbán Viktort látja. Nyilván a 4-1-4-1-es felállást is ő hagyta jóvá, ami eredetileg persze Habony ötlete volt. Vagy inkább Finkelsteiné? De tényleg hagyjuk a sok ostobaságot, és örüljünk annak, hogy nem a „kazah-lett-török-izlandi lottósorsoláson”, hanem Norvégia kétszeri legyőzésével, jó játékkal jutottunk ki az Európa Bajnokságra.

„Ki nem ugrál, nem is magyar!”

És ezt az örömet most Farkasházyék sem tudják elrontani.

Update: És milyen igazam volt! Schilling Árpád rendező már üzent is Orbánnak: „lehet, hogy tényleg maga rakja össze ezt a csapatot, és most bejött, így méltán büszke magára. Igaza van. Csinálja végig. Addig ne hagyja abba, amíg meg nem nyeri az Eb-t, ki nem tiltja innen az összes migránst, és le nem győzi a terroristákat mind egy szálig.” Ugye, hogy nem tud mindenki örülni!

Szikszai Péter - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5465) Gazdaság (659) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (138) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2083) Életmód (1) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Sport (729) Autómánia (61) Heti lámpás (255) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Politika (1578) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Történelem (14) Nagyvilág (1456) Kultúra (6) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>