Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Ezt az őrültséget találta ki Gyurcsány

Ezt az őrültséget találta ki Gyurcsány

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem fogják elhinni...

Ha az ellenzéken múlna, nem növekedhetnének a gyermekes családok támogatásai - jelentette ki a KDNP szóvivője szombaton sajtótájékoztatón Budapesten.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta, hogy az ellenzéki pártok az elmúlt években nem szavazták meg a magyar családok támogatásáról szóló intézkedéseket.

Ugyanakkor több ellenzéki politikus kijelentette, például a "Gyurcsány-párti" Bauer Tamás is, hogy a migránsok támogatásában, és nem a családok támogatásában látja Magyarország jövőjét - idézte fel.

Nacsa Lőrinc felhívta a figyelmet arra, hogy az ellenzék nem támogatta a családi adókedvezmény bevezetését és nem szavazta meg azt a jogszabályt sem, amelynek nyomán 2019-től tovább nőhet a kétgyermekes családok adókedvezménye. Nem támogatták a gyed-extrát, az otthonteremtési program bevezetését és a hároméves gyed visszaállítását sem - sorolta.

Ezzel folytatták korábbi politikájukat, hiszen szerinte a balliberális kormányok megszorító intézkedéseinek célpontjai mindig is a gyermekes családok voltak. Elvették tőlük a családi adókedvezményt, eltörölték a 3 éves gyest, adóemeléseket hajtottak végre, illetve óvoda- és iskolabezárásokkal nehezítették a gyermeket nevelő családok életét - mutatott rá.

A politikus végül, a Fidesz-KDNP frakciószövetség nevében köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek a családok védelméről szóló nemzeti konzultációban.

Nacsa Lőrinc arra a kérdésre, hogy jövőre milyen családpolitikai intézkedések várhatók, azt mondta, azokról a nemzeti konzultáció alkalmával visszaküldött válaszok kiértékelése után, azok alapján döntenek.

Egy, az elmúlt időszakban zajló demonstrációkkal kapcsolatos kérdésre úgy fogalmazott, Magyarországon demokrácia van, mindenkit megillet a véleménynyilvánítás szabadsága. Ugyanakkor úgy vélekedett, hogy az ellenzéki politikusok folyamatos hisztériakeltést folytatnak, illetve a tüntetők között agresszív politikai aktivisták jelentek meg.

MTI -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (664) Gasztronómia (539) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6082) Jobbegyenes (2313) Életmód (1) Belföld (6) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Mozi világ (440) Heti lámpás (259) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Politika (1581) Sport (729) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>