Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Áder jól kibabrált a tüntetőkkel

Áder jól kibabrált a tüntetőkkel

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt nevezem! Itt az újabb öngól!

Az még nem világos, hogy Bangóné a péntek délutáni tüntetésen ismét földre parancsolja-e a tévészékházban korábban már kamuból fetrengő tüntibrigádot, hogy eljátsszák, milyen kegyetlen terror áldozatai Magyarországon a kormánnyal szemben állást foglaló országgyűlési képviselők.

Csakhogy Áder János jól kibabrált velük, mert egyetlen tollvonással okafogyottá tette a „Ne írd alá, János!” címmel meghirdetett pénteki tüntetésüket. A vártnál ugyanis egy nappal korábban aláírta a jogszabályt. Csöpp kézmozdulatával pofára is ejtette Gyurcsány csapatait, mert az általuk rabszolgatörvénynek nevezett Munka Törvénykönyv-módosítás immáron kihirdethető, hamarosan hatályosul, tüntetni ellene felesleges és nevetséges is.

Ám a szög ezúttal is kibújt a zsákból. Az ugyanis mégsem lehet, hogy otthon maradjanak, ha már kikészítették a meleg alsót a fagyos estére, a füstbombákat, a hanggránátokat, meglobogtatták az előszobában a pártzászlókat. Ki kell menni mindenáron, hiszen: „Tartsd fenn a nyomást; Támadj, támadj, támadj minden irányból” – erre tanította őket az amerikai Saul Alinsky, a szélsőséges közösségszervező anarchista alapvetéseiben. Azonnal át is keresztelték hát a tüntetést „Szégyeld magad, János”-ra, hogy mégis legyen valami ok, hogy utcára vonulhassanak, hogy a legszélsőségesebb sorosista bandatagok ismét erőszakoskodhassanak egy jót a türelmes rendőrök rovására.

Gyorsan segítségükre sietett a baloldali Publikus Intézet is sunyi kérdésére épített közvéleménykutatásával. Nem arról érdeklődött ugyanis, hogy elfogadhatónak tartja-e a kérdezett a rendőrök elleni utcai agressziót, ahogy tette ezt a Századvég Alapítvány, s amit a magyarok 85 százalékban elítélnek.

A Publicus félrevezető módon a rabszolgatörvény miatti utcai megmozdulásokra kérdezett rá, amit szerintük a megkérdezettek 66 százalékban támogatnak. Ez azért aljas eljárás, mert az eredmény az általánosítóbb napi kommunikációban már úgy mosható össze, hogy az emberek a tüntetők erőszakos fellépésével értenek egyet. Pedig nem. Azaz „Egy lószart, mama!” Csak kérdezési technika kérdése az egész. A rabszolgatörvény lényegéről ugyanis az érintetteken kívül mások amúgy sem sokat tudnak. A munkások pedig tisztában vannak vele, hogy az valójában nagyon is jó nekik. Ezért nem is vonulnak ki ellene tüntetni.

Helyettük, nevükben Gyurcsány-bandák lázítanak, a diákok s felbérelt bűnözők törnek-zúznak, okoznak milliós károkat. Többségében huszonévesek, akik még soha nem dolgoztak s akiknek a túlóráról így még halvány lila segédfogalmuk sincs.

A legfontosabb kérdést feltevő, a rendőrök elleni támadásra rákérdező Századvég-kutatás szerint ugyanis még a baloldali szavazók 72 százaléka is elfogadhatatlannak tartja ezt a rendfenntartó erők elleni agressziót. Ez a valóság. Ez derül ki akkor, ha igaz kérdésre valódi választ vár a kutató. Nem pedig ködösíteni akar, mint a Publicus.

Apropó, Bangóné! Alinsky azt is tanította, hogy „A nevetségessé tevés az ember leghatásosabb fegyvere.” Az számára nyilvánvalónak tűnt, hogy a küzdelemben a politikai ellenfelet kell nevetségessé tenni, nem pedig a harcolóknak kell kiröhögtetni saját magukat. A fetrengő Bangóné, az ajtóról lepattanó Kunhalmi, az orángután Hadházy, a sapkáját sirató Vadai biztosan hiányzott akkor, amikor ezt tanították nekik.

Alinsky hülyéi alaposan nevetségessé is tették magukat – egy életre!   

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Egészség (50) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2818) Történelem (18) Gasztronómia (539) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7667) Autómánia (61) Tereb (146) Heti lámpás (319) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Gazdaság (711) Tv fotel (65) Mozaik (83) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>