Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Ezért szeretjük az Indexet

Ezért szeretjük az Indexet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az Index blogbejegyzésében a homoszexualitás került az első helyre.

Tényleg ez lenne a legjobb dolog Luxemburgban?

Ha az ember néhány üres, szabad órájában elkezd egy kicsit böngészgetni az interneten, időnként egészen különleges "gyöngyszemekre" bukkanhat.

Számomra ilyen volt a minap az Indexhez tartozó blogoldalon megjelent bejegyzés.

Címe: Tíz dolog, amiért jó Luxemburgban élni

Kíváncsiságból rákattintottam, arra számítva, hogy majd valami valóban pozitív dologgal kezdi a felsorolást a blogger, ám nagyot kellett csalódnom.

Már a szerkesztő által írt bevezető is érdekes volt: "Luxemburg Európa és a világ egyik leggazdagabb helye, nyilván nem lehet olyan nehéz 10 olyan dolgot összeszedni, amiért jó ott élni – gondolná az ember. Szerencsére azért Vera posztja nem erre koncentrál, hanem olyasmikre, melyek kellemesebbé teszik az életet, és nem feltétlenül a pénztől függenek."

Kellemesebbé. No vajon ezek mik lehetnek? - furdalt a kíváncsiság ás lejjebb görgettem.

1. pont: Meleg a miniszterelnök

"Nekem nagyon jó érzés, hogy ez egy olyan ország, ahol a melegség nem hogy nem tabu, de az ország első embere is meleg, ráadásul ittlétem óta nem találkoztam ezzel kapcsolatban semmilyen negatív megjegyzéssel, épp ellenkezőleg. Egyébként a helyettese, a szociális ügyekért felelős miniszter is meleg." - indokol a Vera nevű blogger.

A blogbejegyzést végigolvasva mindenki számára egyértelmű az a provokáció, ahogy a szerző Magyarországgal és különösen a katolicizmussal állítja szembe és hozza fel példának a szélsőséges liberalizmus egyik nyugat-európai fellegvárát, ahol a katolikus nagyherceg vétóhoz való jogát is eltörölték akkor, amikor kiderült, hogy a melegházasságot engedélyező törvényt nem fogja jóváhagyni.

Természetesen az Index-blog szerzője szerint ez egy nagyszerű dolog.

Azon gondolkoztam, hogy ha én írnék blogot és bejegyzésemnek az lenne a címe, Tíz dolog, amiért jó Magyarországon élni, mit írnék az első helyre.

Valószínűleg ezt: A miniszterelnök egy több mint három évtizede boldog házasságban élő, ötgyermekes családapa, sőt ma már nagypapa.

Tessék választani!

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Gazdaság (713) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Politika (1582) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Történelem (18) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mondom a magamét (7719) Tv fotel (65) Tereb (146) Mozaik (83) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2825) Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>