Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Ez kínos – ismét szénné égette magát Hadházy Ákos!

Ez kínos – ismét szénné égette magát Hadházy Ákos!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nyílt a pofonláda...

Az LMP-ből is kibukott korrupció- és médiaüldöző bejelentkezett a szilveszteri bakiparádéba: egy laza csuklómozdulattal tévesztette össze a Liberálisok főpolgármester-jelöltjét az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatójával...

Nem kicsit kínos. Még inkább röhejes. Pontosabban talán szánalmas. De ítéljék meg önök, lehet nyugodtan szavazni.

Az unokatestvérével, Márki-Zay Péter műkedvelő hódmezővásárhelyi polgármesterrel és Magyar György balliberális médiaügyvéddel éppen a Mindenki Magyarországa Mozgalom keretében kormányborigató Orbán-döntögetésre tréningező Hadházy Ákosnak sikerült magából totálisan hülyét csinálnia. Akkora öngólt rúgott, hogy még az újpesti legenda, Tokody Tibor is megirigyelné. A Jászai Mari-díjas székkel borulós volt LMP-s színész keddi alakításával bejelentkezett a szilveszteri bakiparádéba.

Történt, hogy Hadházy győzelmi jelentést küldött zuckerbergi közösségének: médiaellenes tüntetéseik hatására – verte mellét – megjelent az M1 és az Echo TV stábja a Nyugati-aluljáróban az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért folyó aláírásgyűjtésük standjánál!

„Na persze nem az aktivistáinkat vagy az aláírókat kérdezték, csak háttérnek használták őket ahhoz, hogy egy jól öltözött fiatalember, aki nagy valószínűséggel Kovács István (a képen a szakállas fickó), az Alapjogokért Központ 'stratégiai igazgatója' megszakértse, amit kell”

– fröccsentette a hírhedt szekszárdi fröccsöntő.

Hogy aztán legott nyíljon is a pofonláda.

A magyar ellenzék örökös élharcosa, a politikailag tökéletesen tájékozott Hadházy üzenetet kapott a „szakállas fickótól”, a „jól öltözött fiatalembertől”. Aki történetesen nem Kovács István elemző volt, hanem Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje. És persze nem a tévéstábok használták háttérnek a Hadházy-gittegyletet, hanem Sermer hirdetett meg oda sajtótájékoztatót, majd forgatott videót...

„Valóban nem vagyunk még közeli ismerősök, de mégiscsak tartottunk már közös sajtótájékoztatót korábban, sőt vizsgáló bizottságban is ültünk együtt (pl.: Elios-ügy Kecskemét)”

– üzente az év politikai tudatlanságával előrukkoló pártszédelgő korrupcióinfós kollégának.

Mit is tehetünk ehhez hozzá? Az úgynevezett ellenzéki politikusok annyira felkészületlenek, hogy nincsenek tisztában az országos politikai paletta szereplőivel? Vagy netán annyira jelentéktelenek, hogy nemcsak a választóknak nincs halvány gőzük róla, hogy ki kicsoda, hanem ők maguk sem ismerik egymást?

Egyik rosszabb mint a másik, ugyebár.

Hadházy, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!

Pintér M. Lajos - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Jobbegyenes (2815) Tv fotel (65) Vetítő (30) Mondom a magamét (7657) Gazdaság (711) Belföld (11) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Sport (729) Mozaik (83) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (319) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>