Ma 2021 június 20. Rafael napja van. Holnap Alajos, Leila napja lesz.
Évekig tűrtek Donáth Anna édesapjának áldozatai

Évekig tűrtek Donáth Anna édesapjának áldozatai

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Az egyik molesztált nő férje megszólalt!

Megszólalt Donáth László egyik áldozatának férje. Úgy tűnik, egyre nagyobb slamasztikában van a momentumos EP-képviselő, Donáth Anna édesapja.

]]>Megszólalt]]> a TV2 Tények című hírműsorában Donáth László egyik áldozatának férje. A volt szocialista képviselő, evangélikus lelkész, Donáth Anna momentumos EP-képviselő édesapja egy fővárosi szeretetotthonban zaklatott több nőt. A férfi elmondta, hogy a jelenleg is a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetházban lelkészként dolgozó bukott politikus már évek óta zaklatja az otthon alkalmazottjait: kivéve az idősebbeket és a teltebb alkatúakat. Mint fogalmazott:

a volt szocialista politikus félelmet keltett a feleségében és a szeretetotthon más női alkalmazottaiban is, akik mikor meghallották a szexuális ragadózó hangját, kénytelenek voltak elbújni előle. (...) Egy alkalommal Donáth még a saját felesége jelenlétében is molesztálta a nejét, két kézzel megragadta, a falhoz szorította, majd szorongatni kezdte a nyakát.

A férfi szerint utóbbit egy orvosi vizsgálat is bizonyítja. Hozzáfűzte: bár jelezték az intézmény vezetésének a történteket, az otthon nem tett semmit Donáth László ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság június 13-án rendelt el nyomozást az ügyben – szexuális zaklatás és kényszerítés miatt. A feljelentést a szeretetház egyik gondozottjának hozzátartozója tette. Donáth Anna, ki tudja miért, de eddig nem kommentálta a sajtóban megjelenteket. A lelkész maga pedig úgy kommentálta a híreket, hogy „politikai lejárató kampány zajlik”, és hogy a Momentum EP-képviselője, vagyis a lánya a valódi célpont.

Korábban egy másik áldozat is megszólalt, aki több évig dolgozott a békásmegyeri intézményben. A 888-nak – többek között – ]]>elmondta]]>:

Sokan és sokáig szenvedtünk tőle. Az idősek és a kövérek megúszták. Ahogy meghallottuk a hangját, amikor bejött az épületbe, már rohantunk. Volt, hogy a wc-be befutottunk elbújni, mert ha szembetalálkozott vele az ember, akkor mi volt? »Jöjjön a tornaszobába, kedves!« És akkor bevitt mindenkit, elkezdett beszélgetni persze, aztán mindig volt egy kis combfogdosás meg fenékpaskolás. És ez csak a mindennapos, alap volt.
Nagy Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (504) Gazdaság (657) Történelem (14) Egészség (50) Nagyvilág (1456) Sport (729) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Tereb (138) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5379) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (255) Politika (1578) Jobbegyenes (2051) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>