Ma 2022 június 29. Péter, Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
Rákay Philip kemény, nyílt levele a mocskolódó, népszavás Németh Péterhez

Rákay Philip kemény, nyílt levele a mocskolódó, népszavás Németh Péterhez

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Jól figyelj, Németh!

A nap, amikor a népszavás, hírklikkes Németh Péter - ez az ótvaros komcsi - nevez engem fizetett seggnyalónak, aki - legalábbis szerinte - „jó pénzért hajlandó bárhova odahajolni".

Jó pénzért, bárhova. Persze, Németh. Nem te vagy véletlenül az a Németh, aki a lábszagú Kádár-rendszerben, a '80-as években a Magyar Hírlap elkötelezett szerkesztőségi párttitkára volt? Párttitkára, te nyomorult lúzer! Ami mindennek a legalja volt! A párttitkár az ilyen finom úri helyeken - az amúgy is vállapos, komcsi titkosszolgálatosoktól, volt ÁVH-soktól, pártkáderektől hemzsegő szerkesztőségekben - a leglojálisabb, a komcsi rendszerben dalolva hívő, kontraszelektált idiótákat szimbolizálta. Éppen téged, Németh, aki nyilván a saját kollegáiról is átszellemülten fogalmazta a pártnak, és persze a szolgálatoknak a munkahelyi hangulatjelentéseket...

S ahelyett, hogy a rendszerváltoztatás katarzisában a hozzád hasonlóak is eltűntek volna a süllyesztőben, ti egy mozdulattal átcsomagoltátok magatokat feketeöves komcsiból européer demokratává... De szerinted én volnék az, aki „hajlandó bárhova odahajolni".

Jól figyelj, Németh! Most feltárom, hová is „hajoltam oda". 1990-től - 18 éves korom óta - vagyok Fidesz-szavazó. 30 éves voltam 2002-ben, amikor kiálltam a Kossuth téren tartott nagygyűlésen Orbán Viktor mellett, aminek következményeként az akkoriban még a hozzád hasonló elvtársak által uralt magyar médiavilág azonnal kinyírt mindenhonnan.

20 év telt el azóta, sok minden történt, de maradtam, aki voltam: patrióta. Szerinted seggnyaló. Légy erős, Németh! Ráadásul pénz nélkül teszem! Százszor elmondtam már: nemhogy a munkámért nem fizetnek, még én támogatom adományaimmal a Megafont. Igen, jól működő cégeim vannak - nem, nem állami szerződésekkel kitömve -, és megengedhetem magamnak. S igen, nekem az okoz örömet, ha a meggyőződésemért, a hazámért bármit is tehetek.

Tudom, ismeretlen kategória mindez a hozzád hasonló, destruktív, örökké gyanakvó, mindig a hazánk ellen ügyködő komcsi pártcsinovnyikoknak, de ettől még ez az igazság!

Persze, értelek én, Németh! Nem csoda, hogy idegállapotba kerülnek a hozzád hasonló levitézlett elvtársak! Nyomorult dolog lehet megélni, hogy kedvenc Gyurcsány-Dobrev duód annyira népszerűtlen, hogy kizárólag a háttérbe húzódva merik elbábozni szélsőliberális-neomarxista műsorszámukat, hol egy Karácsony-féle lúzerrel, hol pedig egy önjelölt, fröccsöntött messiással a kirakatban.

Mondjuk, annak örülhetsz, Németh, hogy ez utóbbi - a Márki-Zay nevezetű - legalább bevallotta, hogy téged is képvisel! Emlékszel, mit mondott: „a fasisztáktól a kommunistákig külön-külön".
Ne panaszkodj, Németh! Még választhatsz is, hová szeretnél „odahajolni"... 

]]>www.origo.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Vetítő (30) Belföld (7) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6149) Kultúra (6) Nagyvilág (1465) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Gazdaság (665) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Tereb (141) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2342) Heti lámpás (259) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>