Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
e5e324298ca645092d8e5fdc76bbbea6.jpg

Európa, az öngyilkos szekta

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az év hírét a Mandiner.hu produkálta néhány napja, ehhez kétség sem fér. Az Independent című brit napilapra hivatkozva írják:

„A londoni Sohoban, november 6-án mutatta be a világ első, „nem bináris, transznemű” sörét a BrewDog, a különleges söreiről ismert skót sörgyártó cég.

A No Label nevű sör a sokszínűséget és az inkluzivitást volt hivatott reprezentálni. A sört olyan komlóból készítették, amely szüret előtt megváltoztatta nemét”. Mégpedig – derül ki az eredeti cikkből – nőből férfi nemű lett, de ez mindegy is. Ó, ha Hrabal ezt megérhette volna!

Hagyok egy kis időt a feldolgozásra, mert még én sem ocsúdtam fel a megdöbbenésből. Szóval az van, hogy a növényvilágban egyes fák, virágok, képesek termőből átváltani virágporzásra, és fordítva, de ez elég ritka jelenség. Az LMBTQ-társadalom azonban ezzel is próbálja igazolni a transzneműség létjogosultságát, mitöbb természetességét. A fenti hírben olvasható gyár olyan komlótobozokból főzte új sörét, amelyek nemváltáson estek át. Az új termékkel benyomultak a piaci résbe, megcélozva a transznemű sörfogyasztókat. Ha kezdik egy Almadovar-filmben érezni magukat, nem az én hibám, és a lényeg még csak most jön. A transz sör hírére azonban nem kezdtek spontán pride-olásba a melegek, mert nem tetszett nekik a sörgyár hirdetése.

Az egyik melegszervezet kijelentette, örül, hogy a sörgyár támogatja a transzneműeket, viszont tiltakozik a cég szóhasználata miatt. Szerintük ugyanis közösségük „transz” tagjai közül nem mindenki vált nemet, és a legtöbbjük nem azonosul sem a női, sem a férfi nemmel. Határeset, ahogy mondani szokták.

Ne vesszünk el a részletekben, a homoszexuális szervezetek nyelvének megértéshez ma már amúgy is szótár kell! Az LMBTQ-csoportok – amelyek most éppen LMBTQIA néven futnak -, heteroszexuális emberek számára értelmezhetetlen fogalmakat használnak, mint „skolioszexualitás”, „demiszexualitás”. Nincs ezzel sok dolgunk. Fábry Sándor mondta egyik műsorában nemrég a jelenségre utalva, hogy mindegy minek hívják magukat, úgyis csak az derül ki róluk, hogy „buzik”.

És ha nem is ássuk bele magunkat a transzneműek szubkultúrájába, azon azért érdemes elmerengeni néhány pillanatig, hogy milyen szakadék tátong a nyugati értelemben vett európaiság, és a mi – szerintük – bugris közép-európaiságunk között. Kontinensünk nyugati fele jelenleg a multikultiban erodálódik, és a PC-nyelvezettől már saját magát sem érti. Emblematikus figurái egyre inkább Marco Ferreri – A nagy zabálás című filmjének alakjaira, vagy Michel Houellebecq szexualitásban fuldokló szereplőire hasonlítanak. Hogy kizárólag a liberalizmus felelős-e azért, hogy Európa elveszítette józan eszét, még nem teljesen világos. Ha azokra az osztrák, német emberjogi aktivistákra gondolok, akik úgy üdvözölték az iszlám migránsokat, mint özvegy Kovácsné ’44-ben az őt később megerőszakoló szovjet katonákat, akkor a baloldali politikai erőknek elévülhetetlen felelőssége van az elhülyülésben. Tőlünk nyugatabbra mintha már senki nem lenne százas. Járványszerű ostobaság terjed a transznemű sörrel meg a színesbőrűeknek készített ragtapasszal. Közben meg észre sem vesszük a nemi identitás keresés elmebajával együtt járó értékfeladást. Egy öngyilkos szektában is pozitívabb a jövőkép, mint most Európában. Ha majd az Oktoberfesten langyos transz sört csapolnak a bajor bőrgatyások, akkor már nem ússzuk meg.

]]>www.magyaridok.hu ]]>- Szikszai Péter

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1464) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Belföld (8) Autómánia (61) Jobbegyenes (2382) Tereb (141) Történelem (15) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Életmód (1) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6240) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Irodalmi kávéház (513) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>