Ma 2020 január 18. Piroska napja van. Holnap Sára, Márió napja lesz.
És akkor boldog Karácsony! Ki kérdezte???

És akkor boldog Karácsony! Ki kérdezte???

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Előkerült a pöcegödörből az MSZP kényszer miniszterelnök-jelöltje 

és meg is nyilvánult. Kiszólt a lyuk a gödörből. Tegye fel a kezét, aki kérdezte!

Karigeri is elment tüntetni. Vele együtt voltak 783-an. És ha már felvette a jégeralsót, a Mikulásos pulcsit (neki persze nyilván Télapó…), akkor meg is nyilvánult a megmozdulással kapcsolatban. Emígyen: 

Tordai Bencével, a tegnapi nap hősével most is kint vagyunk a Kossuth téren. Valami elindult!

Tordai Bence. A nap hőse. Hát komolyan mondom, hogy röhögök! Maradjunk annyiban, hogy a mérhetetlen népszerűségű – tehát nulla támogatottságú – Párbeszéd képviselői országgyűlési felforgatók. Nem több és nem kevesebb.

És akkor itt van még ez a Karácsony. Előkerült a mama-hotelből, kiment megmozdulni és posztolgat. Vajon anyának megírta húsz percenként, hogy jól van, csak csípi a szemét a gáz? A zuglói polgármester – vágják a centit a kerületben, hamarosan választás és nincs több Karácsony – szerint az a hős, aki felforgat, aki anarchiát indít(ana) el. Furcsa dolog ez. Ebből is látszik, hogy nem minden karácsony szent. Na jó, csak mondja már meg valaki, hogy ezt a marhát ki kérdezte???

]]> https://kikerdezte.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Sport (729) Egészség (50) Heti lámpás (227) Jobbegyenes (1668) Politika (1571) Gazdaság (634) Kultúra (4) Tv fotel (65) Belföld (5) Flag gondolja (33) Mozaik (42) Tereb (139) Irodalmi kávéház (476) Mondom a magamét (4240) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Nagyvilág (1443) Történelem (13)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>