Ma 2022 augusztus 17. Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.
Elmebetegekkel nem vitatkozunk!

Elmebetegekkel nem vitatkozunk!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A genderelmélet nem tudományos elmélet.

Ez nálunk a kiindulási alap. Egy olyan kijelentés, ami adott és nem kérdőjelezhető meg magukra valamit is adó társaságokban. Ám mivel ma született gyermekek és és örökké hülye liberálisok léteznek, a kedvükért elismételjük az alapigazságot. Mert az ismétlés a tudás második számú szülője.

Nem is elmélet, hanem pszichiátriai tünetcsoportok között létesített önkényes kapcsolatrendszer, amely minden egyes elemében az úgynevezett alapvető emberi jogok végtelen kiterjesztésére hivatkozik.

Az egyetemekre történő betörése és lassan kizárólagossá válása – ahol elvileg a tudománnyal kellene foglalkozni – minden egyes egyetem külön szégyene.

Képviselői, propagátorai, áldozatai kivétel nélküli identitás nélküli szerencsétlen személyek, akiket rútul megtréfált a természet, olyanok, akik mentális diszfunkcióikból akarnak valamiféle egységes világleírást, ideológiát építeni, hogy a normalitás lerombolásával saját nyomorúságuk fölé kerekedhessenek.

  • A genderelmélet nem egyszerűen tudománytalan, hanem minden elemében, eljárásmódjában, következtetésében tagadja az emberi természettudományok és nagyjából az ezredforduló előtti társadalomtudomány minden működőnek bizonyult következtetését.
  • A genderelmélet minden állítása tagadja az evolúciós elméletet, különösen annak a modern genetikán alapuló komplex kiterjesztéseit és rendszerszintű modelljeit.
  • A genderelmélet minden ízében antibiológista, antipszihológista, teljes egészében kívül esik az orvostudomány paradigmáin.
  • A genderesek egyszerűen még felfogni is képtelenek a neurológia, az endokrinológia, a pszichiátria rendszerszintű kérdésfeltevéseit, gyakorlatilag egy primitív, „joginak” mondható formalizmus mentén, etikainak állított destrukciók mentén terrorizálják a természetest és az emberit.
  • A genderelmélet taxonómiája eseti, minden esetben képtelennek bizonyul koherens fogalomhasználatra vagy megismételhető következtetések definiálására.

A genderelmélet példátlan térfoglalása a népszórakoztatásban, a nyugati film és tévéiparban, a teljes művészeti szcénában annak a következménye, hogy az ilyen típusú pszichiátriai betegek a normális emberekhez képest elképesztő energiákat képesek mozgósítani monomániájuk propagálása érdekében. A nyolcvanas évektől – először a homoszexuális csoportok akcionista megközelítésének sikereiből tanulva – léptek színre látszólag érdekvédőként, önsegítő csoportoknak álcázva, annak érdekében, hogy a közvetlenül romboló agresszív mintáik propagálásának tabuit a nyugati társadalmakban meggyengítsék, ledöntsék.

A hatvannyolcas csoportok keltette „egyetemfoglalási” hullámra ráülve, a liberalizmus farvizén építette karrierjét számtalan ilyen pszichiátriai beteg.

Ezeknek az embereknek sok esetben az intellektusa nem sérült, sőt kifejezetten intelligensek, csak a motivációik, értékválasztásaik torzak, egyúttal kifejezetten és egyre agresszívebben ellenségesek a heteroszexuális többséggel szemben.

A Pride nevű provokációsorozat arra szolgál, hogy a normális többség hozzászokjon gyermekei biológiai nemmel kapcsolatos nevelésének szétrombolásához és ahhoz, hogy a normális gyerekeket nem nélkülinek, a különböző perverz csoportok által könnyen „levadászhatónak” nevelje maga az állami intézményrendszer.

Ezek az elmebetegek sikerrel teremtettek olyan hangulatot az észak-atlanti civilizációban, hogy a nő és férfi együttműködésén alapuló családfogalom említése is elmebetegek hordájának támadását vonja maga után.

Alapvetően hibát követünk el, amikor ezekkel a szerencsétlenekkel vitát folytatunk.

Ahogy a nácikkal és a kommunistákkal sem lett volna szabad tárgyalni, úgy ezekkel az őrültekkel sincs semmi értelme semmiféle párbeszédnek. A genderesekkel nem szabad szóba állni, az orvosi vizsgálatokat és a terápiás kapcsolatot leszámítva. Diskurzus csak a betegségükről és az abból következő veszélyekről folyhat a szakemberek között. És persze magában a társadalomban. De úgy, hogy az nem tartalmaz semmiféle megengedő aspektust.

A magyar államnak pedig kötelessége, hogy az alaptörvény betűjének és szellemének megfelelően kiszorítsa ezt az áltudományt az államilag finanszírozott oktatásból, valamint biológiailag és mentálisan egészséges gyermekek megrontásaként üldözze a genderpropagandát. És annak minden szerencsétlen, de veszélyes követőjét. Ahogy a nácikat és a kommunistákat ki kellett volna takarítani annak idején a társadalomból.

]]>https://kiettemeg.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Történelem (15) Gazdaság (667) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (260) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Szépségápolás (15) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Tereb (142) Autómánia (61) Jobbegyenes (2386) Flag gondolja (33) Életmód (1) Sport (729) Mozaik (83) Mondom a magamét (6247) Nagyvilág (1464) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Egészség (50) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>