Ma 2021 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Dörner György keményen odapörkölt a balosoknak

Dörner György keményen odapörkölt a balosoknak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Köszönjük Művész úr!

Az első szünet utáni Bayer show egy balatoni körképpel indult, mely az 51 darab fizetős strand és a 49 darab szabad strand, valamint a szabad strandokkal kapcsolatos aláírásgyűjtés kérdéskörét boncolgatta.

Ezt követően Medgyessy Péter egykori nyaralásáról és a balliberális sajtó csatlakozására emlékeztetett Bayer Zsolt műsorvezető.

Az Amerikai Egyesült Államokban egyre elhatalmasodó zavargások és a közelgő választás is szóba került.

Ami pedig Magyarországot illeti, 1997 óta most fordult elő először, hogy százezernél is több gyermek született, vélhetően a kormány családtámogatási politikájának köszönhetően.

A műsor második felében Dörner György, Kossuth-díjas magyar színművész, szinkronszínész, az Újszínház igazgatója volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.

A daliás hősi időkről való megemlékezés után – ahogy Bayer Zsolt fogalmazott – a Színház- és Filmművészeti Egyetem, valamint az utóbbi néhány évtizedben zajló, kultúrát is érintő eseményekről beszélgettek.

„Az új kommunisták a régi kommunistákkal harcoltak, ez a bolsevizmus sajátja. Szóval a nemzetköziek, azok ilyenek, egymást nyírják. Az természetes, hogy aki nem közéjük tartozik, azt nem, hogy nyírják, hanem egyszerűen ölik, ez a történelem. Szerencsére mi egy kicsit később születtünk ahhoz és így nem haltunk bele a kommunizmusba. Volt, aki belehalt és ölni nagyon sokféleképpen lehet. Nem csak úgy, hogy elveszed az életét. Úgy is lehet ölni, hogy belehajszolod a halálba. Rengeteg ilyen színészi pálya és egyáltalán művészi pálya van, hogy halál lett a vége, pedig nem kellett volna.”

- jegyezte meg Dörner György, a régi időkre emlékezve.

„Nem kell misztifikálni ezt, tenni kell azt hiszem a kulturális kormányzatnak tenni kell a dolgát és passz. Magasról nem kell, hogy érdekelje mindenféle nyivákolás, hogy egy klasszikus idézzek: Megunják, hazamennek!”

- egyszerűsítette le a helyzetet a Kossuth-díjas színművész.

„Itt valami olyan, kétes értékű összetartás van bolsevikok közt, amit meg lehet tanulni egyébként bárki másnak is, sőt, én véleményem szerint ebben a tekintetben tanulásra szorulok és mindenki azt gondolta, hogy ezek tényleg egy húron pendülnek velünk (…)”

- mondta Dörner György, az Újszínház igazgatója.

Teljes adás:

 

]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Történelem (14) Jobbegyenes (2159) Kultúra (6) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5721) Sport (729) Gazdaság (662) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Tv fotel (65) Autómánia (61) Mozi világ (440) Politika (1578) Tereb (138) Irodalmi kávéház (507) Nagyvilág (1463) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>