Ma 2022 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Dopeman: Ha Márki-Zay lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége

Dopeman: Ha Márki-Zay lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Azt a betyárját! Ezek nagyon kemény szavak!

A rapper szerint a baloldali politikusok „egy pedálos kisautót tudnának legfeljebb elkormányozni” – olvasható a Mandiner cikkében.

„Már az elején is nagyon keménynek találtam a miniszterelnök-jelölt úrnak a megnyilvánulásait. Azt se tudom, hogy engedhették meg, hogy az előválasztáson nyerhessen” – ]]>fogalmaz]]> Dopeman legújabb YouTube-videójában, utalva Márki-Zay Péter legutóbbi atv-s beszélgetésére, valamint újévi köszöntőjére.

Márki-Zay Péter újévi köszöntőjében beszélt arról: nem érti „mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban”, mert, mint hozzátette, „a Covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”.

A videóban Dopeman arról is beszél: 

ha Márki-Zay-t megszavazzák miniszterelnöknek, akkor Magyarországnak vége.

A rapper szerint van egy nagyon jó készsége a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének: bármiért képes elnézést kérni. „Ha kifizették, az fain. De ha ezt zsigerből nyomja, akkor ez nagyon kemény” – szögezi le Dopeman.

– Van még ezeknek egyáltalán szavazójuk? 

– kérdezi a rapper, majd hozzáteszi: „ezek talán egy pedálos kisautót tudnának legfeljebb elkormányozni a szomszéd kertjéig”.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Egészség (50) Gazdaság (669) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2482) Történelem (15) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Tereb (142) Kultúra (6) Mondom a magamét (6459) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (516) Vetítő (30) Belföld (8) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Nagyvilág (1304) Sport (729) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>