Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
Simicska hózentrógerjei

Simicska hózentrógerjei

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Vona Gábort bizalmas viszony fűzi a nyakkendőkhöz és a hózentrógerekhez.

Vona Gábor az ATV-nek adott interjújában lényegében elismerte, hogy Simicska Lajos támogatja a pártját. Esetleg egy titokzatos másik valaki is, ami „ajándék Magyarország jövőjének”. Ezzel furcsa módon a „demokratikus ellenzék” pártjai is így vannak.

Tegnap érdemes volt felkelni az emberiségnek, mert kiderült, hogy Vona Gábort bizalmas viszony fűzi a nyakkendőkhöz és a hózentrógerekhez. Az ATV-nek adott interjújában a Jobbik elnöke először néppártiasan levette zakóját, majd europer módra magán hagyta nyakkendőjét.

Bizalmasan azt is elárulta a riporternek, hogy legszívesebben hózentróger is lenne rajta. Azonban mivel ez a típusú nadrágtartó Simicska Lajoshoz köthető, ő nem szeretné azt a közhelyt erősíteni, hogy a Jobbik a milliárdos vállalkozásává vált.

Aztán elmondta, hogy „Az nyilvánvaló, hogy érdekelt a kormányváltásban. Másrészt, ennek az esélyét a Jobbikban látja”. Mármint Simicska, akinek nincs köze Vonához…

Az, hogy Simicska cégének plakáthelyein olyan hirdetések jelentek meg, amelyek a Jobbik programjára vonatkoznak, szintén véletlen. „Valakitől ajándék ez Magyarország jövője számára. És az Isten fizesse meg neki!”

De ami igazán figyelemreméltó, az az, hogy mivel akar választást nyerni a Jobbik. Az említett óriásplakátok – amelyekhez természetesen se nekik, se Simicskának semmi közük – ugyanis a béruniót reklámozzák.

A bérunió az Európai Unió libbal pártjainak egyik legnagyobb átverése.Soha egyetlen multi sem fog annyit fizetni a magyar melósnak, mint a németnek vagy franciának. Az, hogy erre őket rákényszeríti az Európai Bizottság, nagyjából annyira reális, mint Juncker elhatárolódása Sorostól.

Ennél az ingyen sör követelése is egy nagyságrendekkel életszerűbb felvetés.

Joggal vetődik fel persze az is, hogy a „nemzeti radikális párt” miért brüsszeli libbal jelszavakkal kampányol? Illetve bocsánat, tudom, mostanában a néppárt a hivatalos elnevezés. Hiszen, mint a Vona-nyilatkozatból kiderült: a cigányokat mindig is szerette a párt, náluk jobban csak az izraelita közösséghez vonzódott.

Ha valaki erre másképp emlékszik, az azért van, mert nem érti a néppártiság eszméjét! Ja, igen, volt a Jobbik gyűlésein uniós zászlóégetés is, de hát az csak az akkori felfokozott hangulatnak volt köszönhető, amit a Békemenet keltett. S igen, valószínűleg az is közrejátszott benne, hogy többen akkor jöttek rá a pártban, hogy nem létezik a Mikulás.

A néppártosodás jegyében amúgy ezért készséggel, bármikor elnézést kér. ]]>Egyért nem nagyon akarna bocsánatot kérni]]>, hogy a nyugdíjasokat a közelmúltban úgy minősítette, hogy „szemeikben gyűlölet van, szájukban szennyvíz folyik”. Amiért persze Orbán Viktor a felelős. Mert nem mondott volna ilyet, ha a kormányfő nem hergeli a szépkorúakat.

Végezetül gondoljuk végig még egyszer: miért kampányol a Jobbiktól az MSZP-n át a Momentumig mindenki azzal, hogy minél szorosabban kötődjünk a brüsszeli bürokráciához? Az általuk felvetett „Európa vagy Kelet” jelszó baromság. Európa része vagyunk, és voltunk is mindig.

Ebben nincs mit választani. A tőlünk keletebbre-délebbre való országokkal való jó viszony nemzeti érdek. Ami Párizstól Berlinig sokak érdekét sérti, hiszen csak ők szeretnének kereskedni velük, ez is az ő kizárólagos felségterületük.

A Jobbik és a „demokratikus ellenzék” ezeket az érdekeket védelmezi. Tegnap amúgy létrehoztak egy újabb gittegyletet a történethez. Polgári Világ néven „centrista jobbközép párt” alakult. A céljuk, hogy ]]>legyen népszavazás az euró bevezetéséről]]>.

Ami – mondjuk az euró-bevezetés eddigi régiós tapasztalatai alapján – nagyon kell nekünk. Mert tényleg, miért ne menjenek lejjebb a bérek, és feljebb az árak? De a nagyszerű új kezdeményezés lényege: Brüsszelből határozzák meg a magyar költségvetést, az adókat, mindent.

Ez jelen pillanatban gyarmatosítást jelent. S szinte teljesen mindegy, hogy Vona és a többiek Simicska, Soros vagy éppen Juncker hózentrógerjére vágynak-e a jobban. Vagy Angela Merkel nadrágszíja kell identitásuk kiteljesedéséhez.

Fotó: origo.hu

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Sport (729) Belföld (6) Egészség (50) Mondom a magamét (5838) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Heti lámpás (256) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2204) Irodalmi kávéház (509) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Politika (1579) Mozi világ (440) Gazdaság (663) Autómánia (61) Tereb (139) Kultúra (6) Nagyvilág (1464) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>