Ma 2020 április 07. Herman napja van. Holnap Dénes napja lesz.
Donáth Anna Gyurcsánynál is mélyebbre süllyedt

Donáth Anna Gyurcsánynál is mélyebbre süllyedt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Nincs kétség, ebből a nőből sugárzik a gyűlölet.

Mióta betette a lábát az EP-be, Donáth Anna Júlia felturbózott vehemenciával vetette bele magát a kormány szapulásába és az Orbán-gyűlöletbe.

Elég csak véletlenszerűen belenézni akármelyik strasbourgi felszólalásába, megtekinteni egy szabadon választott Facebook-posztját, nincs kétség: ebből a nőből sugárzik a gyűlölet a jobboldal, s különösen a miniszterelnök irányába.

A koronavírusos kapcsán is megeresztett már egy elképesztő Twitter-bejegyzést, amelyben amiatt ]]>háborodott fel]]>, hogy a karantént megszegő külföldi diákokkal szemben felléptek a magyar hatóságok.

Legújabb megszólalásával pedig alulról előzte a DK-t, pedig az valóban nem akármilyen „teljesítmény”.

Az ATV stúdiójában úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktornak szerencséje volt, mert irániak voltak az első koronavírus-fertőzöttek Magyarországon – erről Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője osztott meg egy videót a Facebook-oldalán.

 

Nehéz ehhez mit hozzátenni. Nem lehet könnyű Donáth Anna Júliának lenni.

Teveli Zoltán -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Nagyvilág (1449) Szépségápolás (15) Heti lámpás (239) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (5) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Mondom a magamét (4429) Sport (729) Irodalmi kávéház (485) Gasztronómia (539) Egészség (50) Politika (1571) Jobbegyenes (1729) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Életmód (1) Autómánia (61) Gazdaság (646) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (139) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>