Ma 2020 augusztus 15. Mária napja van. Holnap Ábrahám napja lesz.
Dobrev Klára színt vallott az ATV-nek Index-ügyben

Dobrev Klára színt vallott az ATV-nek Index-ügyben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Gyurcsány Ferencné borította a bilit!

lismerte az ATV Egyenes beszéd című műsorában Dobrev Klára, hogy egyeztetett az Index kirúgott főszerkesztőjével, Dull Szabolccsal. A DK európai parlamenti képviselője azt mondta a műsorban, hogy egy brüsszeli, sajtószabadságról szóló jelentés miatt hívta fel Dullt.

A beszélgetés, amit Dobrev elismert, szerinte másfél hónapja zajlott. A többi beszélgetésükről nem beszélt, pedig – ahogy azt megírtuk – kiderült, hogy ]]>Dull ]]>]]>rendszeresen egyeztetett vezető baloldali pártpolitikusokkal]]> (ezt az Index kuratóriumának elnöke, Bodolai László írta meg egy zárt Facebook-csoportban), köztük ]]>Dobrev Klárával, akit az Altus egyik számán hívogatott ]]>folyamatosan, ezt a híváslistája is bizonyítja.

Ennek az egyetlen elismert beszélgetésnek a ténye is nagyon súlyos vád az indexes főszerkesztő ellen.

Azt jelenti ugyanis, hogy a magát függetlennek beállító főszerkesztő egy Magyarország elleni, elfogult, pártpolitikai célú jelentésben működött közre.

A beszélgetésben Dobrev egy másik megdöbbentő kijelentést is tett: szerinte a baloldali önkormányzatok pénzelhetnék a felmondott indexesek új lapját, mert szerinte ez közszolgálati feladat. Vagyis szerinte az adófizetők pénzéből (hiszen az önkormányzatok is ebből működnek) egy baloldali lapot kellene finanszírozni – olvasható az ]]>Origó cikkében]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Egészség (50) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1451) Mozi világ (440) Belföld (5) Gazdaság (652) Vetítő (37) Jobbegyenes (1819) Irodalmi kávéház (489) Kultúra (6) Politika (1571) Történelem (14) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Életmód (1) Heti lámpás (243) Mondom a magamét (4724) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>