Ma 2021 április 17. Rudolf napja van. Holnap Andrea, Ilma napja lesz.
abcfe216846c722e1e78390d6653802c.jpg

Szaniszló Ferenc - Top 10

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

Nagyon köszönöm hűségüket, kitartásukat, ragaszkodásukat. A Világ-Panoráma nézői egy nagycsaládot alkotnak szerte a Kárpát-medencében Fehérgyarmattól Solymosig, Csengertől Csarodáig, és mindenütt a Földbolygón az új-zélandi Christchurch-től az amerikai Rochesterig, a floridai Palm Beachtől Passauig.

1. Ötéves a Világ-panoráma

 "Amikor 2008 augusztusának végén először jelentkezett be a Világ-panoráma, azt ígértem jövendő nézőimnek, hogy a nemzetközi és a hazai folyamatok igazi hátterét, gyökereit, mozgató erőit tárjuk föl, a napi események, történések valódi indíttatásait mutatjuk be. Bevallom: én sem gondoltam volna, hogy a hazugság ilyen méretű falrendszerét kell majd lebontanunk. Sokat tudtam meg, tanultam Önöktől és vendégeimtől, hálás vagyok ezért, és köszönöm hűségüket, kitartásukat, elszánt támogatásukat!

A nehéz időkben, amikor az itteni, árnyékvilágot uraló gonosz és cimborái, s a meghunyászkodók gyalázkodtak, nagyon sokat jelentett nekem nézőim és vendégeim kiállása. Mert az ember magától is küzd e harcmezőn, de mennyivel másabb, ha maga mögött érzi a csatarendet, a sajátjait! Elvégre mi egy nagy tábor, nagycsalád vagyunk."

]]>Az Echo Tv Világ-panoráma című műsorát megnézheti itt!]]>

2. Nyáresti beszélgetés Balczó Andrással - A magyarság küldetése e világban

Balczó Andrást az átlagembernél jobban érdekli nemzetünk sorsa. Úgy látja, mindannyian a demokrácia becsapottai vagyunk. Szerinte Magyarországnak a demokrácia keretei között "megoldása nincs".

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorát megtekintheti itt!]]>

3. Polgárháború a piramisok árnyékában

A Világ-Panoráma hétfői adásának vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt, aki az egyiptomi hatalomátvétel és annak regionális és globális hatásait elemzi Szaniszló Ferenc műsorában.

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorát megtekintheti itt!]]>

4. Világ-panoráma ötszázadszor

"Az 500. jubileumi adás. Nagyon köszönöm hűségüket, kitartásukat, ragaszkodásukat. A Világ-Panoráma nézői egy nagycsaládot alkotnak szerte a Kárpát-medencében Fehérgyarmattól Solymosig, Csengertől Csarodáig, és mindenütt a Földbolygón az új-zélandi Christchurch-től az amerikai Rochesterig, a floridai Palm Beachtől Passauig.   Hálás vagyok, mert megadatott nekem, hogy e nagycsalád tagja lehetek. Félezer Világ-Panoráma összesen vagy tizenkét ezer perc, kétszáz óra, majdnem nyolc és fél nap műsor egyhuzamban", írta köszöntőjében Szaniszló Ferenc, a műsor szerkesztője.

]]>Az Echo Tv Világ-panoráma című műsorát megnézheti itt!]]>

5. Bácsországi útravaló 1.

A műsorvezető visszaemlékezik arra, hogy éppen azon gyászos 2004.december 5-i magyarországi népszavazás előtt járt utoljára a Délvidéken, amikor az anyaországban győzött gyávaság, a hazaárulás és az önzés. A szétszakadt nemzetrészek tartják egyben az anyaországot, igaz ők is a saját árulóikkal küszködnek - mondja bevezetőjében a músorvezető.

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorűt megnézheti itt!]]>

6. Bácsországi útravaló 2.

Magyarkanizsára visz az utunk, ahol fejet hajtunk a partizánok által legyilkolt magyarok síremléke fölött. A műsorvezető eközben a megélhetési kisebbségi politikus lélekrajzát boncollgatja.

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorát megtekintheti itt!]]>

7. Bácsországi útravaló 3.

A harmadik részben szemtanúi lehetünk annak, amint kitűzik a székely zászlót a bácsországi tanyavilágban, amely a műsorvezető szerint nem szerbnek való hely.

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorát megtekintheti itt!]]>

8. Hazaárulók és haza kiárusítók

Vendég: Papp Lajos szívsebész professzor

Hazaárulók és haza kiárusítók

 

Vendég: Papp Lajos szívsebész professzor

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorát megtekintheti itt!]]>

9. Lehallgatási botrányok

Tudja meg a világ, hogy még mindig az Egyesült Államok a világ ura? Miért került lépéshátrányba Washington, miért rendült meg az USA? Angela Merkel német kancellár lehallgatása; Kissinger: Nincsenek szövetséges államok, csak államok vannak titkosszolgálatokkal. A műsor vendége: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorát megtekintheti itt!]]>

10. Nyáresti beszélgetések Wittner Máriával

Nyáresti beszélgetés Wittner Máriával. A magyarság küldetése e világban. Nekünk, magyaroknak már tízezer éves folytonosságunk van Európában - állapították meg olasz tudósok. Vagyis, ha hont is foglaltak őseink, csak visszafoglalták azt, ami az övék volt. Mi magyarok európai ősnép vagyunk.

„Sósabbak itt a könnyek, s a fájdalmak is mások. Ezerszer Messiások a magyar Messiások.” Ady Endre keserű megállapítása.

]]>Az Echo TV Világ-panoráma című műsorát megtekintheti itt!]]>

]]>www.magyarhirlap.hu]]>]]>www.echotv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Sport (729) Autómánia (61) Belföld (6) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1454) Tereb (140) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5232) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Heti lámpás (254) Gazdaság (657) Irodalmi kávéház (505) Politika (1578) Jobbegyenes (2008)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>