Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
Döbbenetes példa arra, ahogy mindenki agymosottá válik

Döbbenetes példa arra, ahogy mindenki agymosottá válik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Scholz (már megint) hazudik, vagy a logika mond csődöt?

Nem tudok mit kezdeni a minap megjelent és a nemzeti konzervatív, valamint a ballib média által is világgá kürtölt hírrel (itt-ott némi kommentárral), amelynek lényege, hogy a németországi vörös (SPD) kancellár, Scholz „beadta a derekát“, vagyis német tankokat küldenek a háborúba.

Amikor a Telex, a PestiSrácok, a Blikk, a Vg, a HVG, a Magyar Nemzet, a HírTV, a KurucInfo, az Atlatszo … szóval mindenki, Nógráditól, Spötlén keresztül azt állítja ezzel, hogy Németországot (szinte) kényszerítették arra, hogy szállítson tankokat, nálam kigyullad a piros lámpa. Nem azért, mert nem lehet ez kivételesen igaz, hanem a következők miatt.

Először nézzünk a körmére ennek a beadott derekú német SPD-s kancellárnak!

- Olaf Scholz politikai karrierjét, az ifjúsági Szocialista Internacionálé alelnökeként kezdte.
- 2010-ben részt vesz a Bilderberg csoport találkozóján.
- 2011-ben lett Hamburg főpolgármestere.
- 2017-ben pénzügyminiszter majd Angela Merkel(!) alkancellárja.
- Pénzügyminisztersége során történt meg országa két legnagyobb újkori pénzügyi botránya, amelyben memóriazavarra hivatkozva (nem emlékezett), majd dilettánsként bemutatva önmagát (azt állította, hogy nem volt befolyása a minisztériumban történtekre) menekült meg a felelősségre vonás alól.
- Mindeközben Scholz pártja (SPD) alapítványán, a Friedrich Ebert Stiftungon keresztül Magyarországon (is) hathatósan (támogatásokkal) segíti a balliberális oldalt. Weboldalán olvashatjuk, hogy társszervezetei: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület, Mérce…

Szóval ez az a Scholz, amelyik a teljes magyar média szerint szembeszállt az európai fősodorral (Sic!), és nyilván iszonyú kínok között, de végül beadta a derekát? Igen, persze.

Másodszor, ha az eddigi tények valakit még nem győztek meg, nézzünk néhány érdekes ide vonatkozó információt. Olyanokat, amelyek segítenek tisztázni a német ballib viszonyulást az ukrajnai háborúhoz.

- Az ukrán földterületek komoly hányada (különböző források szerint 20-50 %-a) külföldi kézben van. Ezeken a földeken komoly érdekeltsége van a Bayer-Monsanto cégnek. Csak 2022-ben és csak ez az egy német cég saját bevallása szerint több mint 50 millió dollárt fektetett be Ukrajnában.
- Németország (politikai?, gazdasági?, katonai?) érdekei mentén egyre több és modernebb védekező és támadó fegyvert is biztosít (ingyen?) Ukrajnának.
- A fegyverek szállítása minden esetben ugyanazon forgatókönyv szerint történik. Először Ukrajna követel és Németország nem ad. Majd Ukrajna és néhány csahos csatlós támad, és mit ád Isten, Németország mégis ad. - A tankok esetében dióhéjban ez történt: Amerika Hangja Ukrajnában, Zelenszkij követelt. A németországi Amerika Hangja Scholz nem adott. Megszólalt a lengyel, a balti államok, a francia és az angol Amerika Hangja is (meg még sokan mások), és láss csodát, a német Amerika Hangja, Scholz adott tankokat. Nehéz lenne átlátni a szitán? Akinek mégsem, annak feltűnhet, hogy németországi Amerika Hangja, Scholz a sikeres tankszállítási projekt után rohan Brazíliába lőszert követelni — fogalmazzunk PC-n, nyomást gyakorolni a brazil kormányra, hogy adjanak lőszert — a háborúhoz. Ukrajnának. Eldönthető, hogy Scholz Zelenszkij jobb vagy balkeze-e, esetleg csak egy balfék, vagy balek?

Szerintem el. Hallottam már olyanokról, akik elhiszik, hogy Scholz-ot (a német kormányt) valóban kényszerítették, tehát ő csak egy kifutófiú, aki vigyázzba vágja magát az ukrajnai Amerika Hangja előtt, meg fut-szalad Brazíliába Ukrajna miatt… Mások szerint viszont ez egy tervezett PR kampány (agymosás), Scholz ill. a német ballib kormány háborús propagandájával hülyét csinál a németekből, és mindenki másból, aki elhiszi. Ha így igaz, csak csendesen kérdezem meg: a teljes magyar médiának is tollas lenne a háta?

Döntsön ki-ki saját szájíze szerint.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Gazdaság (709) Tv fotel (65) Kultúra (9) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Heti lámpás (313) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2805) Életmód (1) Belföld (11) Sport (729) Mondom a magamét (7610) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Tereb (146) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>