Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Demszky Gábor, a "helyes fiatalember"

Demszky Gábor, a "helyes fiatalember"

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Huha ez nem semmi...

A Heller Ágnes által reklámozott tüntetésre felszólalókat toboroznak. Leginkább „helyes fiatalokra” és „itt tanuló diákokra” van szükség. Ebben a kategóriában azonnal megjelent Demszky Gábor neve. Ennél helyesebb „fiatalt” vagy „diákot” csak Gyurcsány Ferenc személyében tudok elképzelni.

Ez a Heller-tüntetés egy politika-technológiai fogás. Önszerveződésnek tűnő valami, ahova „jó arcokat” keresnek. Aztán a vége a recept szerint egy új Majdan – módszereit illetően mindenképp. Ami vérrel jár.

Kétségkívül megjelennek naiv fiatalok, jönnek spontán szónokok – aztán a vége ugyanaz. Azt a politikai csapatot állítják be, amely megfelel a megrendelésüknek.  

Csak ugye mivel a keret csekély, tülekedni kell a megfelelő szónoki helyekért. Hogy aztán ezért cserébe pozíciót kapjanak.

Képzeljék el például, ahogyan Demszky Gábor összekülönbözik Kuncze Gáborral, aztán a vitából Fodor Gábor kerül ki megint jól. Avagy az örökérvényű Lendvai Ildikó egy kedves mozdulattal félretaszítja Kunhalmi Ágnest.

Aztán odalép Vona Gábor is, hogy Gyurcsány Ferenccel megegyezzen valamiről. És akkor még ott van tündökölni Szanyi Tibor is.  

Nem bővíteném a listát, túl hosszú lenne egy reggeli kávéhoz.

Igazából az sem túl érdekes, hogy ki nyeri az ominózus vitát.

Valaki, akárki. Csak legyen.

A Heller-tüntetés egy újabb próbálkozás a semmire.

Micu macskámnak megmutattam Heller és Demszky közös nyaralásának képét.

Jókedvében volt, kapott enni. Ennek ellenére általam ismert létezésének legmorcosabb fejét vágta.

Vajon miért?

fotó: facebook.com

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (261) Nagyvilág (1306) Jobbegyenes (2581) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Belföld (8) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Sport (729) Politika (1581) Irodalmi kávéház (520) Vetítő (30) Gazdaság (676) Történelem (15) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Tereb (142) Mondom a magamét (6715) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>