Ma 2020 október 28. Simon, Szimonetta napja van. Holnap Nárcisz napja lesz.
daniel-peter.jpg

Dániel Péter egy féreg

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Féreértés ne essék tudtam, hogy Dániel Péter egy alantas féreg, de azért valahol titkon bíztam benne, hogy ez a mocsok is képes megállni egy szinten. De nem. 

Nézzük mit írt a Facebook oldalán ez a mocskos hazaáruló, ez az Ázsiába menekült senki. 

Nemzeti gyásznap van ma Magyarországon. Van is ok a gyászra. Gyászolni kell a lerombolt demokráciát és jogállamot. Gyászolni kell azt a sok ezer áldozatot, akik az orbáni diktatúra bűnei miatt haltak meg. A betegeket, akik nem kaptak megfelelő orvosi ellátást, gyógyszert és ezért idő előtt elhunytak. A nyugdíjasok százait, ezreit, akik végül nem élték túl a nélkülözést és belehaltak betegségbe, éhezésbe vagy megfagytak a saját fűtetlen lakásaikban. Gyászolni kell az öngyilkosokat, akik nem bírták tovább a reménytelen, kilátástalan nyomort és önkezükkel vetettek véget az életüknek. Sokan voltak 2010 óta és sajnos sokan lesznek is még ilyen áldozatok... Gondoljunk hát rájuk is ma és gyászoljuk őket is, ne csak a buszbaleset halottjait. Legyen ma félig levonva a magyar zászló, az orbáni diktatúra bűnei és áldozatai miatt is!

Teszek magasról ennek a gerinctelen senkiházinak a véleményére, de azért mindennek van – kellene, hogy legyen – határa. Legyen az a véleménye, amit ír. Szíve joga eldönteni, hogy a démonaival folytatott küzdelmét kivetíti-e az internetes közönségére, vagy sem. 

Hagyjuk. Nem is kommentálom tovább. Nem is kell. 

]]>http://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Irodalmi kávéház (491) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Politika (1571) Heti lámpás (244) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (4879) Gazdaság (653) Történelem (14) Tereb (140) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1452) Egészség (50) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1878) Belföld (5) Autómánia (61) Tv fotel (65) Életmód (1) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>