Ma 2021 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek

Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ez nagyon kemény! Olvassák el!

Utcára akarja tenni a Niedermüller Péter vezette önkormányzat Európa egyetlen zsidó televízióját, a Heti TV-t. A tulajdonos, főszerkesztő Breuer Péter volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége Magyarország élőben extra című műsorunkban.

„Először a kabinetfőnöke Niedermüller Péternek megszüntetett egy megrendelést, egy erzsébetvárosi híradót, amiről elfelejtett másolatot küldeni a főnökének.”

- jegyezte meg rögtön a beszélgetés kezdetén Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Közölték, hogy azért, mert a kormány elvette tőlük a pénzt, mert pénzhiányban szenvednek, az egész épületet kiadják. Másnap meg is jelent a pályázat. Érdekes, hogy a pályázatra két hét volt. Ők nem számítottak arra, hogy én is meg fogom pályázni. Nem számítottak arra, hogy legalább egymillióval többet fogok ígérni, mint más pályázók.”

- folytatta Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Én ezt úgy hívtam, hogy franciasaláta, addig, amíg csak hatan voltak és a franciasalátát, ha nem tesszük be a fridzsiderbe, akkor a szalmonellák elkezdenek azon táncolni. (…) Nyikorog az ő koalíciójuk.”

- hívta fel a figyelmet a baloldal szivárványkoalíciójának működése kapcsán Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

„Ma Magyarország 75 százalékán lehet minket fogni és azoknak az embereknek szüksége van rá. Hisz azok az emberek elhiszik, amit mi mondunk. Nem lehet őket cserben hagyni azért, mert egy baloldalinak nevező - mert nem baloldaliak, az tuti - vezetés kinyír egy zsidó televíziót.”

- hangsúlyozta Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője.

]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (252) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Történelem (14) Életmód (1) Autómánia (61) Mozi világ (440) Belföld (6) Egészség (50) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1454) Jobbegyenes (1972) Irodalmi kávéház (505) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Tv fotel (65) Politika (1576) Mozaik (83) Mondom a magamét (5137) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Gazdaság (657) Kultúra (6) Tereb (140) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>