Ma 2020 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Bóvliország?

Bóvliország?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A sikeres gazdaságpolitika rendre orrba veri a huhogókat.

Békanyál. A sikeres gazdaságpolitika rendre orrba veri a huhogókat.

Az ellenzék naponta szörnyülködik a lakosság magatartásán. Miközben ők szorgalmasan rémisztgetnek, hogy nálunk még annál is alacsonyabbak a keresetek, addig tessék, az emberek erre még a fülük botját se mozgatják. Semmi tüntetés, semmi balhé, semmi Orbángyalázás.

Nyugodtan dolgoznak – na, persze munkahely van bőven – és költenek a valóságban növekvő jövedelmeikből. Bár hallják, hogy az exminiszterelnök, Bajnai Gordon szerint a honi gazdaságpolitikának már régen a szakadékban lenne a helye. A magát kitűnő gazdasági elemzőnek tekintő Mellár Tamás közgazdász pedig szintén a kormány bukásáról huhog.

Bár meglehet, hogy neobalos vágyaitól egyszerűen csak nem meri észrevenni egykori józan szakmai véleményét. Pedig tudják, hogy amit jósoltak, nem jött be. Sőt! Az Unió országainak gazdaságai közül a magyar nőtt a második negyedévben a legjobban.

5,1 százalékkal mi vagyunk az elsők, megelőzve mindenkit, a szomszédainkat, a németeket, a franciákat. Gyurcsány ennek ellenére egyenesen bóvliországként aláz minket. Az viszont egyáltalán nem baj, ha az ellenzék a haját tépi, míg a magyarok ezen csak vigyorognak.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1571) Egészség (50) Heti lámpás (243) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (4711) Nagyvilág (1450) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Történelem (14) Kultúra (6) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Életmód (1) Vetítő (37) Jobbegyenes (1816) Flag gondolja (33) Gazdaság (652) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (489) Mozi világ (440) Belföld (5) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>