Ma 2021 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
Bölcs Bangóné és a fideszes „gyűlöletkeltők”

Bölcs Bangóné és a fideszes „gyűlöletkeltők”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó nyilván a bölcsek kövével a kezében jár-kel a világban. Ezért tud ő mindent már akkor, amikor még maguk a kárvallottak sem tudnak semmit.

Ismert, hogy a minap sajnálatos atrocitás történt a Móricz Zsigmond körtéren. Megtámadtak egy MSZP-s és egy párbeszédes aktivistát, miközben az EP-választásra gyűjtötték az aláírásokat. Az elkövető személye ismeretlen, remélhetőleg megtalálja majd a nyomozóhatóság.

Bölcs Bangóné, a családpolitikai nemzeti konzultációs kérdőív parlamenti ordítozás közbeni darabokra szaggatója, a december 12-ei országgyűlési erőszakoskodás egyik főszereplője, az MTVA székház látványos fetrengéstervező gyűlöletkeltője azonban máris tudja, hogy ami történt, azért a Fidesz a felelős.

Mint az ATV-nek nyilatkozta: „Csak kérni tudom a fideszes politikusokat, hogy fejezzék be. Kilenc év elteltével látszik, hogy hova vezet az, amikor folyamatosan a gyűlöletet keltik az emberekben.”

Lássunk néhány példát, hogy a valóságban miként kelti a Fidesz a gyűlöletet?

  1. ]]>Mandiner, 2013. április 5.]]> A bántalmazás Rákoskeresztúr városközpontjában, a rezsicsökkentés támogatására aláírásokat gyűjtő standnál történt. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője közleményében azt írta: A két, 50 év körüli nőre „teljesen indokolatlanul és váratlanul támadt az elkövető”, ököllel kezdte őket ütni, egyikük arca komolyabban megsérült, ezért a sértettekhez mentőt kellett hívni.”
  2. ]]>Tizenhetedik Online, 2014. augusztus 25.]]> (Kroutil Gyula, a XVII. kerületi DK politikusa) „A Wittner kurvát mikor viszik már el bilincsben?"
  3. ]]>Bp18.hu, 2015. 11. 30.]]> Megtámadtak Pestszentlőrincen egy aktivistát, aki a kötelező betelepítési kvóta ellen gyűjtött aláírásokat.
  4. ]]>Magyar Idők, 2018. március 21.]]> Ordenáré stílusban gyalázza és akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat Kroutil Gyula, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa. Facebook bejegyzésében többek közt azt írja: „Száradjon le minden kéz, amelyik a Fideszre tette az X-et.”
  5. ]]>888.hu, 2019. április 9.]]> Ököllel ütött meg egy járókelő a Fidesznek aláírást gyűjtő aktivisták mellett álló szimpatizánst. A férfi először csak szidalmazta az aktivistákat, majd egy kis idő múlva közelebb lépett hozzájuk és ököllel arcul ütötte a női szimpatizánst.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1454) Belföld (6) Politika (1578) Jobbegyenes (2009) Gazdaság (657) Mondom a magamét (5234) Heti lámpás (254) Sport (729) Életmód (1) Irodalmi kávéház (505) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Tereb (140) Egészség (50) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>