Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Beteljesedett a DK és Momentum násza

Beteljesedett a DK és Momentum násza

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Összenő, ami összetartozik!

Kioktató hangvételű bejegyzésben méltatta Gyurcsány Ferenc a Momentum elnökének azt a kijelentését, hogy a DK-ban immár szövetségest látnak. Fekete-Győr Andrásnak a baloldal miniszterelnök-jelölt válogatóján történő indulására többen egyebek mellett a tájékozatlanságát, és profitorientált, liberális szemléletét vetették a szemére - írja a Magyar Nemzet.

Folytatódik a baloldali roncsderbi Fekete-Győr András arról szóló bejelentését követően, hogy elindul a szivárványkoalíció miniszterelnök-jelölti előválasztásán.

Gyurcsány Ferenc kioktató hangvételű tegnapi Facebook-bejegyzésében úgy értékelte a Momentum-elnök nevezését, hogy ő is belesimult a szivárványkoalícióba.

Gyurcsány felidézte, hogy míg Fekete-Győr korábban elfogadhatatlannak nevezte a DK-elnökkel való szövetkezést, sőt utóbbinak a politikából történő távozását sürgette, addig a Telexnek adott tegnapi interjúban már a szövetségesüknek nevezte Gyurcsányt. A DK-elnök ráadásul azzal is odaszúrt Fekete-Győrnek, hogy egyfajta érési folyamatként utalt arra, hogy a Momentum-vezér már komilfónak tartja őt,

mintha azt mondta volna ezzel, hogy a DK és Gyurcsány elfogadásával nőtt volna be Fekete-Győr András feje lágya.

Ennek fényében

különösen ironikus, hogy Fekete-Győr a jelöltsége bejelentése kapcsán Új Magyarország-tervről beszélt, ami kísértetiesen hasonlít Gyurcsány Ferenc 2006-os miniszterelnöki kampányában hangoztatott Új Magyarország-program jelszóra.

Közben Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője az ]]>InfoRádiónak ]]>úgy vélte, hogy liberális volta okán nem megfelelő miniszterelnök-jelölt Fekete-Győr András. A médiatulajdonos a zöldpolitika melletti elköteleződés hiányát is számon kérte a Momentum elnökén.

A Momentum és miniszterelnök-jelöltje nem zöld, hanem liberális, nem a természetet tartja a legfontosabbnak, hanem a profitot, nem az embereket, hanem a piacot

– fogalmazott Ungár.

Fekete-Győr meglepő tájékozatlanságára hívta fel a figyelmet Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Facebookon. „Miniszterelnök-jelölti programbeszédében a Momentum-elnök a KLIK megszüntetését nevezte legfőbb oktatási céljuknak, miközben a KLIK több mint négy éve, 2017. január elsején megszűnt. Azóta a helyi tankerületek az intézményfenntartók.

Ebből is látszik, fogalmuk sincs, hogyan működnek évek óta a magyar iskolák. Csak annyira futja, hogy más országok modelljeivel dobálóznak,

de ha még a magyar modellt sem ismerik, akkor valószínűleg a külföldi mintákról sem tudnak sokkal többet 280 karakternél” – mutatott rá az államtitkár.

A teljes cikk ]]>ITT]]> olvasható.

]]>Magyar Nemzet]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Jobbegyenes (2722) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Autómánia (61) Egészség (50) Flag gondolja (34) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7246) Titkok és talányok (12) Gazdaság (693) Politika (1581) Kultúra (6) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (531) Heti lámpás (281) Történelem (16) Életmód (1) Mozaik (83) Belföld (10) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>