Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Bencsik András: Hadüzenet

Bencsik András: Hadüzenet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hölgyeim és uraim, most már igazán ébresztő!

A Momentum Mozgalom elnöke legújabb videójában hadüzenetet fogalmazott meg. Nem kormányváltásra, hanem véres leszámolásra és totális kifosztásra készülnek. Fekete-Győr András, ez a Rákosi Mátyás alfelében fogant kis szörnyeteg első megszólalásában pár nappal ezelőtt még csak hülyeségeket tudott felsorolni kormányprogram címén, amit szörnyű volna, ha a 30 év alattiak elhinnének, hogy például az emberek 35 év felett bármikor felvehetnék az egyéni nyugdíjszámlájukon lévő összeg egy részét. Csak úgy. Mert épp kell nekik.

Azt nem tette hozzá a ravasz gengszter, hogy aki idő előtt feléli a nyugdíja egy részét, az öregkorára kb. éhen hal. De ki törődik az öregkorral, ha 30-nál fiatalabb az ember! Bejelentette azt is, hogy négynapos munkahetet vezetnek be 2030-ra. Ez ám a buli! Csak négy napot kell majd dolgozni. 2030 azonban olyan messze van, hogy akkor már senki nem emlékszik a mai ígéretre… És így tovább.

Majd jött valami, amitől elakad az ember lélegzete, mert ez a hazaárulás súlyos esete: „Magyarország-részvényt kap minden magyar; a norvég mintához hasonlóan tulajdonossá teszik az embereket az állami tulajdonú cégekben.”

Az Orbán-kormány hatalmas erőfeszítéssel vásárolta vissza a nagy elosztórendszereket, a víz, a gáz, a villany hálózatát, amit a baloldal fillérekért eladott nagy külföldi cégeknek. Ma azért erős a magyar gazdaság, mert ezek a rendszerek – amelyek úgy működnek, mint egy pénztermelő automata, hiszen vízre, gázra, villanyra mindenkinek szüksége van – ismét állami kézben vannak. Sokba került a visszavásárlásuk, de megérte.

Ezt akarja a Momentum újra kiárusítani, és ördögi trükkel. Részvények formájában szétosztják a teljes lakosságnak. Ugye, milyen szép? Mindenki tulajdonosa lesz az állami cégeknek. Mindenki kap ingyenrészvényt. De jó!

És mi lesz másnap? A részvényeket az emberek elkezdik adni és venni, ahogy az szokás. Nagy lesz a kínálat, mert kinek kell egy közműrészvény, ami nem hoz semmit, mert másnaptól valahogy egyik nagy állami cég sem lesz nyereséges… Miért? Azért, mert ettől a részvények ára leesik. De nagyon. Nem fognak érni végül szinte semmit. Ám ekkor jóságos brókerek elkezdik őket fölvásárolni. És mire a momentumos rajongótábor fölocsúdna, már késő lesz. Elillant az egész államvagyon, szolgák lettek a saját hazájukban, a saját buta hibájukból.

Ez a fő cél, és hogy senki ne vegye észre, ne ezzel foglalkozzon, ezért a mini-Sztálin bosszúhadjáratot hirdetett a Fidesz ellen: Mészáros Lőrincet a győztes választás másnapján őrizetbe veszik! Milyen alapon? Nem mindegy? Csak. Mert megérdemli.

Megtiltják magánrepülők felszállását, nehogy a fideszes holdudvar elmeneküljön! Miért kéne elmenekülniük? Talán akasztás lesz? És kinek van magánrepülőgépe a bolond Hadházyn kívül? Elindítják a Felcsút-pert! A kommunista koncepciós perek mintájára, hiszen ezek már pontosan tudják, kiket akarnak politikai eszközökkel megölni.

30 napos, 300 napos program – mind a bosszút szolgálná. És sajnos lesznek támogatóik. Vadonatúj BMW-kben is ülnek olyan sötét bunkók, akikben az irigység és gyűlölet mindent felülír, akik egy jó lincselésért bármire hajlandóak…

De figyelem, mindez csak elterelés. Mert a cél az államvagyon végleges lenyú­lása, amely persze a Gazdához kerülne, aki ezeket a majmokat a saját érdekében betanította. Igen, a Soros-gépezet készül elnyelni Magyarországot. Hát, hölgyeim és uraim, most már igazán ébresztő!

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Történelem (18) Autómánia (61) Politika (1582) Belföld (11) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7712) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2824) Egészség (50) Mozaik (83) Tv fotel (65) Életmód (1) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>