Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
e554e453f420357a1efcd96725967fdb.jpg

Bencsik András: Ami a katonaságot illeti

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Skandalum lett abból, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke egy újságnak nyilatkozva kimondta, amivel sokan egyetértenek, köztük e sorok írója is, hogy kár volt a sorkatonaságot megszüntetni {...}

, s többe kerülne újraindítása, mint amennyit megspórolt az állam, de nem lehet újraindítani, csak ha az egész Európai Unióban bevezetik, amire a balliberális iga alatt nyögő (bocsánat) unióban, őszintén szólva, semmi esély nincs.

Persze az ellenzéki pártok rárepültek. A legízléstelenebbül a hataloméhségébe lassan belehülyülő Jobbik reagált a nyilatkozatra, mert nekik mindegy, csak nyilatkozni lehessen. Aztán Orbán Viktor miniszterelnök lassan, tagolva kijelentette, hogy még a szélsőbal és szélsőjobb idiótái is megértsék: nem-lesz-sor-katonaság. „Sem most, sem később nem kívánnak foglalkozni ezzel a kérdéssel, semmilyen módon nem tervezik megnyitni ezt a kérdést Magyarországon.” Punktum. Kár huhogni.

Nincs Fideszen belüli feszültség sem. Nem reped sehol semmi. Ugyanis mindkét, látszólag egymással vitázó állítás igaz. Miért? Azért, mert fél Európa jókora rettegésben, javában fegyverkezik. A migránsoktól félnek. A németek lőegyleteket alakítanak, mert a törvények szerint a lőegyletek tagjai tarthatnak valódi lőfegyvert. Aki nem fér be az egyesületbe, vagy nincs kedve délutánonként fekpadokon hasalni, az gázpisztolyt vásárol, ami ha elsütik, jó nagyot szól és körülbelül annyira véd, mint egy harsány tüsszentés. A finom lelkűek és a nők pedig csinos kis spray-ket vehetnek maguknak. Ezek, ha megkérjük a támadót, hogy egy ideig legyen mozdulatlan, közben szép lassan és mélyen szívja be a levegőt, amíg mi a spray-t gondosan az arcába fújjuk, rövid időre hatásosak.

Ezzel szemben, amint e lapból is kiderül, azon terroristák, akik úgymond gonosz terveket forralnak ellenünk – robbantás, lövöldözés nagy mennyiségű védtelen polgár leöldösése és hasonlók céljából –, pár perc alatt komplett hadfelszerelést vásárolhatnak maguknak Európa fejlett nyugati nagyvárosaiban. Legfőképpen annak nagyszerűen őrzött fővárosában. Mivel a helyzetet súlyosbítja a megállíthatatlan népvándorlás, melynek nem kívánt következményeiről újév hajnalán német nők százai szereztek tudomást, tetézve a dolgot a német rendőrség és a német fősodratú média áruló gyávaságával, nem csoda, ha Európa meghatározó országában az állampolgárok úgy viselkednek, mintha háborúra, honvédő gerillaháborúra készülnének. Nem számítva a kormányra, a rendőrségre, a katonákra, csak magukra.

Magyarországon egyelőre béke van, a legális és az illegális taxisok közötti ellentét bőven belefér ebbe a békébe, s mivel nálunk a szólást nem korlátozza senki, kimondható és meg is jelenik nyomtatásban, hogy amennyiben Európa hajlandó lesz megvédeni természetes határait a nem kívánt népvándorlással szemben, akkor a katonáskodás kérdésével sem nemzeti, sem szövetségi szinten nem kell foglalkozni. Ha azonban az uniós vezetés továbbra sem lesz hajlandó az európai értékeket megvédelmezni, akkor a legveszélyeztetettebb országokban polgárháborús helyzet alakulhat ki. Aminek pedig az a jellemzője, hogy ha van sorállományú katonaság, ha nincs, katonáskodik mindenki: a polgárok a fékezhetetlenül éhes és csalódott migránsok ellen fegyverrel fognak védekezni, akik majd visszalőnek…

Si vis pacem, para bellum! Ha békét akarsz, készülj a háborúra! – mondta erről Julius Caesar. Most itt tartunk. Önnek már van gázpisztolya?

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (319) Kultúra (9) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7657) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Gazdaság (711) Történelem (18) Jobbegyenes (2815) Flag gondolja (36) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Mozi világ (440) Politika (1582) Nézőpont (1) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>