Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
374e75f4c26a28ffd5078584449e47b2.jpg

Bencsik András: Amerika Európa ellen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mintha az Egyesült Államok megtámadta volna az Európai Uniót.

Az észak-afrikai autoriter államok belső békéjének felrobbantása, részben orbitális hazugságra alapozva (lásd Szaddam Huszein), részben a térség törzsi társadalmaiban értelmezhetetlen „demokratizálás” ürügyén egy kiválasztott ellenzék (alárendelt törzsek) felfegyverzése által, e vidéket lakhatatlanná és életveszélyessé tette.

Az „arab tavasz” fedőnevű akció kártételei felérnek egy regionális háborúéval. Emberek milliói forognak életveszélyben, iszonyú a káosz.

A lavina a jelek szerint megállíthatatlan. A rettenetből kinőtt a XXI. század legborzalmasabb jelensége, az Iszlám Állam, mely a hollywoodi akciófilmek forgatókönyvei szerint rendez látványos és hátborzongatóan kegyet­len kivégzéseket. Ezek azonban, ellentétben az amerikai akciófilmekkel, valódi emberölések. Valódi a halál, ami az internetre felkerülve sokkolja és félelemmel tölti el a nyugati civilizációt. A borzalom átlépi a határokat. Párizsban újabb gyilkosság, ezúttal lefejezés, Tunéziában módszeres turistamészárlás egy tengerparti szállodában, minek következtében az olcsó paradicsomból hanyatt-homlok menekülnek a turisták, s nagy a valószínűsége annak, hogy az év végére a tunéziai gazdaság összeomlik, teret nyitva a szélsőség újabb hullámainak.

Mindezek következtében már nem százezrek, hanem milliók vándorolnának Afrikából a jómódú és töketlenül védekező Európa felé. Korábban idéztük azt az információt, hogy az elkövetkező 70 évben Afrika népessége 4 milliárdra nő, melyből kétmilliárdnak se élelem, se ivóvíz nem jut, ezért menniük kell, mindegy hová, csak el. Tegyük most hozzá, Európa népessége ugyanezen idő alatt a felére csökken. A gazdag nyugati országok már ma rá vannak szorulva a bevándorlókra. Ha a világ egyik térségében erőteljesen megnő a migrációs nyomás, másutt meg hasonló tempóban csökken, akkor a nyomáskülönbség előbb-utóbb átszakítja a gátakat…

Most úgy fest, hogy inkább előbb, mert az Egyesült Államok fegyveres beavatkozásaival nem csupán felgyorsította e folyamatot, de az ukrán polgárháború kikényszerítésével (ugye, emlékszünk még, hogyan kezdődött?) sikeresen elszigetelte Európát természetes és közeli szövetségesétől, amelyik szintén hasonló gondokkal küzd, Oroszországtól. Ma már az USA nehézfegyverzetet telepít a volt kelet-európai országokba, mintha bizony Európát az oroszok fenyegetnék és nem a meglódult afrikai és ázsiai tömegek. Az Európai Unió magára maradt és belső ellentmondásaival viaskodik. A görög válság egy permanens hazugságsorozat következménye éppen úgy, mint a műszaki határzár felállítása a francia–olasz határon.

Az iszlámnak Koszovóban kaput nyitó Szerbia elleni háború volt az első csapás, az amerikai bankárválság volt a második, az észak-afrikai törzsi társadalmak felkavarása és egy hatalmas, kezelhetetlennek látszó népvándorlási hullám kiprovokálása a harmadik, az ukrán polgárháború ürügyén az EU elszigetelése Oroszországtól a negyedik, s talán már egy konkrét katonai esemény kikényszerítése lehet a következő, talán a lengyel–ukrán határon, annak hátborzongató következményeivel. Az unió egyre inkább magára marad növekvő gondjaival, a tengerentúl pedig nem segít neki. Mintha egy hollywoodi forgatókönyv kelne életre: a megosztott és megfélemlített európai embert végül beolvasztja magába az új népvándorlás keveréknépe. Csak itt-ott maradnak szigetek, rezervátumok…

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Gazdaság (713) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Vetítő (30) Nézőpont (1) Belföld (11) Mondom a magamét (7708) Egészség (50) Autómánia (61) Jobbegyenes (2823) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Történelem (18) Heti lámpás (322) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Szépségápolás (15) Sport (729) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>