Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
b81e8d097e1720c7b8f5200541cbe517.jpg

Bencsik András: A háború előérzete

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tudtuk, hogy eljön az a pont, amikor a világ jólétben élő 7 százaléka (az unió 500 millió lakosa) meg kell védje életszínvonalát a maradék 93 százaléktól, de amikor olyan szépen süt a nap, az ember egyszerűen nem hajlandó tudomásul venni, hogy a horizont mögött már készülődik a vihar.

Arra pedig, hogy ez a roham ilyen hirtelen lendülettel jön el, végképp nem számítottunk. A népvándorlás nem fog abbamaradni, sőt súlyosabb lesz. Ukrajnában ha nem sikerül békét teremteni, a lakosság legfeljebb egy évig tart még ki, utána onnan is útra kelnek, mert feladják a reményt egy jobb életre. De az ukránok keresztények, és Lengyelországban, Oroszországban ro­konokra találnak.

Az iszlám az emberiség utolsó reménye, mondta két évvel ezelőtt a ravasz porszívóügynök, Vona Gábor, a Jobbik elnöke egy törökországi tanácskozáson. Azóta egyre nyilvánvalóbb, hogy ami az emberiség keresztény hányadát illeti, az iszlám nem remény, hanem maga a könyörtelen végzet: feloldódás Allah akaratában, vagy halál. Harmadik út nincs.

Az Iszlám Állam szemében az idegen nem szép.
Európa védtelen. Akadálytalanul áradnak a bevándorlók a leggazdagabb régiók felé a zsákmány, az ingyen megszerezhető jólét birtoklásáért és Európa még arra sem képes, hogy irányítsa ezeket a tömegeket. Oda mennek, ahová akarnak, annyian, ahányan akarnak mindenféle ellenőrzés és vizsgálat nélkül. Nincsenek papírjaik, olyan nevet mondanak be, amilyet akarnak, olyan nemzetiséget vállalnak, ami éppen a leghasznosabb a számukra.

Más is észrevette, mindenki látja, hogy ezeknél a vándoroknál valami nem stimmel. A legtöbben vállra vetett sporttáskával, félig üres, könnyű hátizsákkal, egy szál öltözékben érkeztek Európa kapuihoz. Ha valaki csak egy hétre elutazik, tízszer annyi holmit visz magával, mint ezek a menekültek, akik több ezer kilométer távolságból, többnyire egyedül, de sokan családostul, kisgyerekekkel keltek útra úgymond végleg, a teljes bizonytalanság felé. Menekültek? Nem kellett volna legalább még egy váltás cipőt, némi meleg holmit is hozni magukkal? Az okostelefon árából kifutotta volna. De mintha előre tudták volna, hogy útközben a lelkes emberjogisták majd szállást, élelmet, tisztálkodási lehetőséget, váltóruhát biztosítanak a számukra. Amit utána gondtalanul el lehet dobálni, mert a következő állomáson újból teljes lesz a szerviz.
Menekültek? Fáradt vándorok? A röszkei magyar határ ostromlói nem tűntek sem fáradt­nak, sem riadtnak, inkább olyan magabiztos hódítóknak, akik egy kicsit szórakoztak itt, aztán mentek tovább. És ha majd úgy hozza a helyzet, nem riadnak vissza a keményebb eszközök használatától sem, elvégre annyi fegyvert hozhattak be magukkal ellenőrizetlenül, amennyit csak akartak.

Jön az iszlám népvándorlás áradata, nem csökken a tempó, nem állítja meg őket a téli hideg. Sietnek, mert Európa még most sem képes védekezni. Már egyre több országban erősödök az aggodalom, egyre többfelé hangoztatják Orbán Viktor Magyarországának igazát, de követni még most sem merik. Engedelmesen befogadják az érkezőket, akik közül a már célba érkezettek éhségsztrájkkal fenyegetőznek, ha nem kapják meg a havi kétezer eurós (600 ezer forint) segélyt.
Európa hamarosan megtelik, az emberek pedig sorra fellázadnak és nemet mondanak a népvándorlásra. A kormányok végül megpróbálják útját állni az egyre erősebb áradatnak. Akkor tör majd ki a háború. És az Európai Uniónak még önálló hadserege sincs.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1464) Mozi világ (440) Gazdaság (667) Politika (1581) Irodalmi kávéház (514) Jobbegyenes (2431) Belföld (8) Tereb (142) Mozaik (83) Mondom a magamét (6347) Heti lámpás (260) Gasztronómia (539) Történelem (15) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Sport (729) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>