Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Apáti Bence: Szekunder szégyen

Apáti Bence: Szekunder szégyen

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hogy mi vicces, és mi nem...

A romjaiban lévő ellenzék új üstököse, a liberális média és az ellenzéki Facebook-keménymag új kedvence, a vasalódeszkás tesitanár lett.

A VasalóDeszkásTanár. 

]]>Akinek videóját itt tekinthetik meg.]]>

A továbbiakban: VDT

Zárójel: 

A momentumos politikusok egyelőre hezitálnak. Róluk régóta tudható, hogy idegenkednek mindenféle testmozgástól, a tesiórákat pedig valami fasiszta ármánynak tartják, amit mi sem bizonyít jobban, mint  Fegyőr vállának hűlt helye. 

Zárójel bezárva.

A legenda, a szuperhős, akit, amíg nem vált az O1G koalíció hadvezérévé, egyszerűen csak Vezsenyi Lászlónak hívtak, az ellenzéki sajtó egybehangzó állítása szerint egy roppant vicces videót készített a karantén ideje alatt a diákjainak. 

Tehát nem a barátainak, nem az ismerőseinek, hanem a diákjainak. 

Hogy mi vicces, és mi nem, arról nem érdemes vitába bocsátkozni, de a balliberális humorról azért sok mindent elárul, hogy éppen a napokban cenzúrázták ki a Waczak szálló egyik epizódját, és a fenomenális Angolkák című sorozat sem úszta meg az újkommunista, fehérgyülölő (kultúr)forradalom pusztítását. 

Az összes részét betiltották. 

Ráadásul a libsi értelmiségnek humorügyben bántóan hosszú ideig Farkasházy Hócipője mutatta az utat, ahogyan a Heti Hetesről is az volt az egyöntetű véleményük, hogy el sem tudnak annál mulatságosabb dolgot képzelni, mint amikor Gálvölgyi doktor minden adásban elmondta, hogy (nem) szereti a focit. Persze közvetlenül azután, hogy szomorú bohócként a lélegeztetőgépek hiánya miatt kapott nyílt színi sírógörcsöt. 

Majd tapsot. 

Úgyhogy a VDT videó vicces és kész. 

Aki pedig nem így gondolja, annak egyrészt  nincs humora, másrészt  fasiszta, harmadrészt pedig agymosott fideSSes, Churchill-szimpatizáns náci, aki a rabszolgaság intézményére is nosztalgiával tekint vissza. 

Én a fenti jelzők közül majdnem mindegyiket visszautasítom, de szeretném megragadni az alkalmat, hogy ünnepélyesen bejelentsem: szerintem a vidi a legkevésbé sem vicces, sőt a magam részéről egyetlen egyszer sem tudtam elmosolyodni, mikor VDT bohóckodását megtekintettem. Sokkal inkább éreztem szekunder szégyent, és közben azon kaptam magam, hogy vadul imádkozom azért, hogy egyetlen kiskorú se kezdje utánozni a HŐST, akit- a jelenlegi kétségbeesett politikai hájpot figyelembe véve- semmi sem fog megmenteni attól, hogy ne ő legyen a soron következő választás összellenzéki miniszterelnök-jelöltje. 

Mert egy recsegő-ropogó vasalódeszkán - pardon VasalóDeszkán - kapálózni inkább tűnik balesetveszélyes, exhibicionista és öncélú magamutogatásnak, mint kedves tréfának. 

Arról nem is beszélve, hogy kiskorú tanítványoknak arról beszélni, arról készíteni videófelvételt, hogy a balesetveszélyes gyakorlat után feltétlenül fogyasszanak alkoholt.. 

Hát, na... 

Apáti Bence - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2764) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Tv fotel (65) Mozaik (83) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Gazdaság (699) Vetítő (30) Tereb (146) Sport (729) Kultúra (6) Mozi világ (440) Heti lámpás (306) Irodalmi kávéház (535) Mondom a magamét (7429) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (17) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>