Ma 2021 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Apáti Bence: Szabó Győző is szót kért

Apáti Bence: Szabó Győző is szót kért

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szabó úr egy másodpercet sem járt a színműre... és mégis!

Nem tudni mi, illetve ki hiányzott még az SZFE-nek, mindenesetre Szabó Győző is szót kért, egyúttal berobbant, belibbent a világot jelentő nyilvánosság deszkáira, és keményen nekiment Vidnyánszky Attilának.

Igazán nem szeretnénk a színművész veretes mondataival fárasztani olvasóinkat, tényleg csak a szokásos dolgokat mondta el, illetve kiderült az is, hogy kreatív Árpádsávos pólókat gyárt a tiltakozó szimpatizánsoknak.  

Győző amúgy, mint azt mindenki tudja; népszerű tévés, meg rádiós, illetve időnként, ha az élet úgy hozza; celeb.

Színművészünk egyébként új filmjét, a Toxikomát promózza. Hol másutt, mint a 24.hu-n. Hiszen manapság az dívik, hogy a hős forradalmárok először felveszik a több tízmilliós gázsijukat a filmalaptól, majd elmennek ríni valamelyik ellenzéki portálhoz, rádióhoz, vagy tévécsatornához arról, hogy nincs sajtószabadság, meg ellenzéki média, van viszont elnyomás, meg kőkemény diktatúra. 

Nincs ebben semmi újdonság, se meglepi, tök törvényszerű, hogy a többszáz milliós állami támogatással létrejött filmek bemutatóit egy jó kis, több héten át tartó diktatúrázással marketingelik a szegény elnyomott ellenzéki beállítottságú művészeink az ellenzéki sajtóban. 

Ami miatt Győző keresztpromóciós interjúja mégis pikánsabb a már megszokottnál, hogy Szabó úr egy másodpercet sem járt a színműre. 

Ő amolyan ösztönös tehetség(?), olyan, akit se Máté Gábornak, se Zsótér Sándornak nem kellett szétszednie, majd újra összerakni a négy évig tartó képzés során. 

De a most őrszemet állók között is számtalan olyan aktív színészt találunk, akik nem jártak az intézménybe. 

A teljesség igénye nélkül; Makranczi Zalán, Szinetár Dóra, Sztarenki Dóra, Mucsi Zoltán, Szabó Simon, stb. 

Ezen a ponton nyilván bele lehetne menni egy olyan vitába, hogy akkor végeredményben mi szükség is van egy olyan államilag fenntartott, színművészeket képző egyetemre, ahonnan olyan színészek jönnek ki, akik egy színházban, egy filmben, egy sorozatban játszanak azokkal a kollégáikkal, akik egyetlen órán sem vettek részt a SZFE-n, és akiknek a játékát képtelenség megkülönböztetni képzett kollégáik karakterábrázolásaitól. 

Sőt, -és pontosan tudjuk, hogy ez a megállapításunk nagyon fájni fog az egyetem jelenlegi vezetésének-, de sok esetben egészen úgy tűnik, mintha a képzetlenek még jobban, őszintébben, hitelesebben működének a vásznon, mint a “legendás mesterek” által tanított társaik.. 

Bizony bele, de inkább ne firtassuk. Jobb lesz az mindenkinek. 

Ja! Azt majdnem elfelejtettük, hogy Szabó Győző új filmjének főszerepét az ellenzék egyik legszorgalmasabb harcosa, Molnár Áron, Noár fogja játszani. 

(Diktatúra!)

Mondjuk ő legalább úgy áll őrt a Vas utcában, hogy Szabó Győzővel ellentétben, hogy ott is szerezte a diplomáját. 

 Apáti Bence - HírTV

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Egészség (50) Heti lámpás (254) Kultúra (6) Nagyvilág (1454) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2006) Gazdaság (657) Sport (729) Mondom a magamét (5225) Autómánia (61) Politika (1578) Életmód (1) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>