Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Apáti Bence: Jakab Pétert (majdnem) halálra gázolta a diktatúra

Apáti Bence: Jakab Pétert (majdnem) halálra gázolta a diktatúra

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Jakab Péter hajszál híján hősi halált halt a diktatúra ellen vívott heroikus harca közben.

Ami a legkevésbé sem meglepő; régóta tudható, hogy nemcsak kemény de roppant veszélyes szakma is a politika, ami azonban nemhogy nem riasztja el (vagy meg) az ilyen hétköznapi szuperhősöket, mint a Jobbik elnökét, épp ellenkezőleg, az ilyen bátor és rettenthetetlen fickóknak a szervezete ilyenkor elkezd adrenalint termelni, pupillái kitágulnak, megtöbbszöröződik az erejük, majd az így keletkezett energiát olyan Facebook-posztok gyártására használják, amelyek részletesen dokumentálják a hajszál híján bekövetkezett rettenetes tragédiát.

Amit a függetlenobjektív sajtó, szolgai módon, forráskritika, azaz az alig egyperces videó megtekintése nélkül át is vesz, szorgalmasan terjeszti az igét; helyesebben a hazugságot.

Címlapok tucatjaiban siratták vagy aggódtak balliberális "kollégák" Péterünk életéért, testi épségéért és mentális egészségéért, amiből az következett, hogy a gyanútlan újságolvasók, vagy akik csak a cikkek címeit szokták átolvasni - sajnos ők képviselik a többséget -, tényleg az hihették, hogy a havi hatmillió fixszel könnyen viccelő, valamint 10 milliós verdával a nép legkisebb szegény gyermekét játszó pártelnököt majdnem halálra gázolta egy munkagép, amelyet személyesen Mészáros Lőrinc küldött rá Jakabékra.

(Csak aztán a traktor vezetőjének megszólalt a lelkiismerete, és az utolsó pillanataiban mégiscsak félrerántotta a kormányt. Van remény tehát.)

Az igazság ezzel szemben az - ami amúgy tökéletesen látszik is a videón -, hogy egy munkás szeretett volna kitolatni, úgymond a munkáját végezni - mert hát ilyenek ezek a valódi a melósok, dolgoznak, dolgoznának -, csakhogy Jakab épp az út közepén áll, és ízes kamu tájszólással vadul és dühösen Mészáros Lőrincezik.

Melósunk viszont menne a dolgára, tolat, maximum egy kilométer per órával száguldozva, miközben a tolatást jelző pittyegője vadul pittyeg, ami Jakabot láthatóan a legkevésbé sem zavarja, hiszen hol van hozzá képest egy egyszerű melós, ő aztán nem fog arrébb állni csak azért, mert valaki a munkáját szeretné végezni.

A traktoros persze miután a saját két szemével is látta, azaz testközelből is megtapasztalta, amit mi már régóta mondogatunk; hogy Jakab Péter valójában csak egy rossz amatőr színész, aki mindössze eljátssza a melósok egyszerű, de igazságos védőszentjét, de a való életben lesz@rja őket; megáll.

Nyilván.

Utána szegénynek még valami ideggyenge hisztérika leordítja a fejét, aztán Jakab is felveszi az áldozati pózt, és ő is üvöltözik egy sort vele, amit a körülményekhez képest amúgy becsülendő módon mérsékelt nyugalommal vesz tudomásul. A sztori vége ismert; a betiltott, beszántott és lényegében nem is létező ellenzéki sajtó megírja, hogy Jakab Pétert majdnem(!!) halálra gázolta a diktatúra.

Ügyes.

Apáti Bence - ]]>www.origo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6241) Gazdaság (667) Nagyvilág (1464) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Tereb (141) Sport (729) Autómánia (61) Politika (1581) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513) Egészség (50) Belföld (8) Életmód (1) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2383) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>