Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Bolsevik tempó

Bolsevik tempó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A tömör válaszunk tehát Gyurcsányéknak: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz!

Páter Kiss Szaléz ferences rendi szerzetest 1946-ban végezték ki a szovjet hadbíróság koncepciós perben hozott ítélete alapján. Azzal vádolták, hogy vezetője volt egy szovjet katonák meggyilkolására szerveződött fegyveres összeesküvésnek. A korabeli jegyzőkönyvek szerint néhány gyöngyösi fiatal bosszút állt egy szovjet katonán nőrokonai megerőszakolásáért, majd tettüket Kiss Szaléznak gyónták meg. Az atyát ennek ürügyén vádolták meg, és a kihallgatásokon felismerhetetlenségig verték, kínozták, de ő a gyónási titkot nem árulta el. Azóta Kiss Szalézt a gyónási titoktartás vértanújaként tiszteljük.

Most, 2021 nyarán, a nyugati liberálisnak nevezett véleménydiktatúra tobzódása idején a magyarországi baloldal vezető ereje ismét a bolsevik tempót idéző támadást intézett a katolikus egyház ellen.

Gyurcsány Ferenc egyik legmilitánsabb beosztottja, Vadai Ágnes törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amely átfogó vizsgálatot ír elő a magyar katolikus egyháznak a pedofil bűncselekmények feltárására, és a gyónási titok megsértésével is feljelentésre kötelezi a gyermekek elleni szexuális bűncselekményekről tudomást szerző papokat.

Mindezt azután tették, hogy nemmel szavaztak a parlamentben a kormánypártok pedofilellenes törvényjavaslatára. Az álszentség és az alattomos manipuláció, a hangulatkeltés Gyurcsányéktól megszokott fegyver, de most újabb vörös vonalat léptek át. A katolikus egyház egyik legősibb hagyományát, szentségét támadják, amire korábban csak a nácik vetemedtek a harmadik birodalomban.

Nyilvánvaló Gyurcsányék célja, nekik nem a pedofilok elleni fellépés és a gyermekek védelme a fontos, hanem kizárólag a katolikus egyház, rajtuk keresztül pedig a kereszténység lejáratása a széles tömegek előtt, illetve a hívők elbizonytalanítása. Régóta ismert az a liberális, de inkább globalista mantra, ami azt sugallja, mintha pedofilok kizárólag a papok köreiben léteznének. Közben a nyugati politikai-gazdasági és médiaelit tagjai lassan odáig jutnak, hogy a pedofíliát is relativizálják, és nem lenne meglepő, ha pár éve múlva a mostani LMBTQ-őrülethez hasonlóan kampányolnának a gyerekek „érzékenyítéséért” a felnőttekkel létesítendő szexuális kapcsolat szabadsága érdekében. Elég, ha a techmilliárdos Bill Gates válásának körülményeiről nyilvánosságra került részletekre gondolunk: a Microsoft-vezér jó barátságot ápolt a gyermekprostitúció miatt elítélt Jeffrey Epsteinnel.

A globális pénzügyi hatalom gőzerővel alakítja át a nyugati társadalmakat, és egyértelművé teszik, hogy az új világrendben nincs helye a hagyományos családmodellnek, a nemzeteknek és a kereszténységnek.

A hazai baloldal láthatóan szolgai módon támogatja ezeket a törekvéseket, Gyurcsányék itthon az Európai Egyesült Államok élharcosai, és most a gyermekeket is célba vevő LMBTQ-propaganda visszaszorítására tett kormányzati lépésekre válaszként a katolikus egyházat provokálják.

A bűn az mindenképpen bűn, bárki követi el, a törvények minden állampolgárra egyformán vonatkoznak, legyen szó papokról, keresztény hívekről vagy ateistákról. A gyónási titoktartás viszont olyan sok évszázados szentség az egyházban, aminek betartására eskü kötelezi a papokat. Ha valaki az életének egy intim részletéről beszél a pszichológusával, azt ugyancsak diszkréten kezelik, nem hozzák nyilvánosságra. Vadait és a baloldalt nem zavarja, ha gyerekeket terelnek különböző szexuális orientációk felé, ami közvetett pedofília, nekik a kereszténységgel van problémájuk.

Nekünk viszont belőlük van elegünk, nem fogjuk hagyni, hogy a hagyományainkat meggyalázzák, a nemzeti, vallási vagy nemi identitásunkból kiforgassanak minket. A tömör válaszunk tehát Gyurcsányéknak: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz!

Kis Feren - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Gazdaság (693) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Flag gondolja (34) Mozaik (83) Sport (729) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Belföld (10) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Történelem (16) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (281) Mondom a magamét (7244) Tereb (146) Jobbegyenes (2722) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (531) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>